Zorgvilla's in Rotterdam en Gouda

Wonen met zorg in Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een zorgvilla voor uzelf of een dierbare in Zuid-Holland? Hier vindt u een overzicht van particuliere verzorgingshuizen in Zuid-Holland.
Bij Domus Magnus woont u in uw eigen appartement in een sfeervol pand. Met alle benodigde zorg binnen handbereik dat wordt uitgevoerd door eigen personeel. Met aandacht voor de grote én kleine dingen die het leven de moeite waard maken. Veel van onze bewoners kiezen ervoor om naar een plek te verhuizen waar het fijn wonen en leven is. En met de zekerheid van 24-uurszorg in huis. 

In Zuid-Holland biedt Domus Magnus de volgende woonzorglocaties:

Wonen op unieke locaties

Domus Magnus biedt meer dan exclusieve zorgappartementen met een fantastische ligging. Het is een nieuw thuis. Daar zorgen wij voor. U kunt uw woonruimte naar eigen wens inrichten en ook uw huisdier is van harte welkom. De privacy van uw eigen appartement wisselt u af met gezellige sociale contacten in het restaurant, de recreatieruimtes, tuin of bibliotheek.

Zorg: 24 uur per dag

Ons professionele team van verpleegkundigen en verzorgenden biedt deskundige, maar bovenal menselijke (dementie)zorg. Alles persoonlijk en op maat en 24 uur per dag beschikbaar. Op deze manier bieden we een alternatief voor de reguliere verzorgingshuiszorg en (intensieve) thuiszorg.

Leven zoals u dat gewend bent

Dagelijks wordt er vers voor u gekookt door een (chef-)kok en kunt u aansluiten bij de diverse activiteiten die op de locaties worden georganiseerd.

Wilt u persoonlijk met ons kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op.