Zorghotel en herstellingsoord

Domus Magnus heeft op een aantal woonzorglocaties meerdere appartementen ingericht als zorghotel. De gemeubileerde appartementen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen voor veiligheid, zorg en comfort. Bij een verblijf in ons zorghotel wordt de 24-uurszorg geleverd aan de hand van een (tijdelijke) zorgindicatie. Deze indicatie kan een verpleegkundige van onze locatie stellen onder een aantal voorwaarden. 

Het tarief voor een verblijf in het zorghotel is vanaf €137,- per dag. In dit tarief zijn de huur van het gemeubileerde appartement, de driedaagse maaltijden, het wasgoed, de deelname aan de welzijnsactiviteiten en de huishouding inbegrepen. Afhankelijk van uw zorgverzekering is het mogelijk dat een deel van dit bedrag vergoed wordt via een aanvullende verzekering.

Zorghotel informatie

Wilt u meer informatie over ons zorghotel ontvangen, dan kunt u geheel vrijblijvend een brochure per mail toegezonden krijgen. Indien u een reservering voor een verblijf wilt maken, dan raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen zodat we direct naar de beschikbaarheid van de gewenste locatie kunnen kijken.