Zorghotel en herstellingsoord

Domus Magnus heeft op een aantal woonzorglocaties meerdere appartementen ingericht als zorghotel. De gemeubileerde appartementen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen voor veiligheid, zorg en comfort. Indien u behoefte heeft aan gezelschap, dan kunt u de andere bewoners ontmoeten in de gemeenschappelijke woonkamer, keuken en zitkamer. Omdat het merendeel van de bewoners permanent op onze locaties woont, komt u in een huiselijke omgeving terecht waar het prettig verblijven is.

Bij een verblijf in ons zorghotel wordt de 24-uurszorg geleverd aan de hand van een (tijdelijke) zorgindicatie. Deze indicatie kan een verpleegkundige van onze locatie stellen onder een aantal voorwaarden. Vanzelfsprekend verlenen we wij de zorg die wij met u hebben afgestemd. De inhoudelijke invulling van de zorguren leggen we samen met u vast in een zorgleefplan. 

Het tarief voor een verblijf in het zorghotel is vanaf €137,- per dag. In dit tarief zijn de huur van het gemeubileerde appartement, de driedaagse maaltijden, het wasgoed, de deelname aan de welzijnsactiviteiten en de huishouding inbegrepen. Afhankelijk van uw zorgverzekering is het mogelijk dat een deel van dit bedrag vergoed wordt via een aanvullende verzekering. De zorg wordt, zoals eerder genoemd, geleverd vanuit de (tijdelijke) indicatie. Een verblijf in het zorghotel is mogelijk voor maximaal een maand.

Zorghotel informatie

Heeft u interesse in ons zorghotel, dan kunt u hieronder een (digitale) brochure aanvragen. De beschikbaarheid kan per locatie en per periode verschillen, wij raden u daarom aan om tijdig naar de mogelijkheden te informeren.