Zorghotel of eerstelijns verblijf

Soms heeft u tijdelijk zorg met verblijf nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname of als het thuis even niet meer gaat. Bij ons kunt u in alle rust, onder professionele begeleiding, herstellen. 

Ook voor het ontlasten van uw mantelzorgers kan een tijdelijk verblijf een uitkomst zijn. Of misschien wilt u gewoon even op vakantie, maar heeft u zorg nodig. Wat de reden ook is, uw zorg en begeleiding leveren wij met ons eigen team, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Zo kunt u in een geborgen omgeving uitrusten of herstellen.

Domus Magnus heeft op een aantal woonzorglocaties meerdere appartementen ingericht voor een tijdelijk verblijf. De gemeubileerde appartementen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen voor veiligheid, zorg en comfort. Indien u behoefte heeft aan gezelschap, dan kunt u de andere bewoners ontmoeten in de gemeenschappelijke woonkamer, keuken en zitkamer. Omdat het merendeel van de bewoners permanent op onze locaties woont, komt u in een huiselijke omgeving terecht waar het prettig verblijven is.

Domus Magnus biedt verschillende vormen van tijdelijk verblijf aan: Een verblijf in het zorghotel of eerstelijns verblijf. Het verschil tussen een verblijf in ons zorghotel en een eerstelijns verblijf zit in meerdere aspecten; de procedure om een indicatie te krijgen, de maximale duur van het verblijf en de vergoeding vanuit de zorgverzekering.