Zorghotel: herstellen of tijdelijk verblijf

Soms heeft u tijdelijk zorg nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een operatie of ziekenhuisopname. Of als het thuis even niet meer gaat. Bij ons kunt u in alle rust onder professionele begeleiding herstellen. U bent dan van harte welkom op een van de volgende locaties: 

Holland in Baarn 
De Sterreschans in Nijmegen 
De Magistraat in Rotterdam
Klein Engelenburg in Brummen
Alle woonzorglocaties                                                        

Ook voor het ontlasten van uw mantelzorgers kan ons zorghotel een uitkomst zijn. Of misschien wilt u gewoon even op vakantie, maar heeft u zorg nodig. Wat de reden ook is, als officieel erkend zorghotel en herstellingsoord geven onze locaties u de zorg en begeleiding die u nodig heeft. U kunt ook terecht bij ons ter overbrugging naar een permanent verblijf.

Domus Magnus heeft op een aantal woonzorglocaties (Holland in Baarn, De Sterreschans in Nijmegen, De Magistraat in Rotterdam en Landgoed Klein Engelenburg in Brummen) een aantal appartementen volledig ingericht als zorghotel. Daarnaast staan u alle faciliteiten van de locatie ter beschikking. Uw zorg en begeleiding leveren wij met ons eigen team, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Zo kunt u in huiselijke, geborgen sfeer uitrusten of herstellen, met de veilige zekerheid van zorg.

Erkend Zorghotel 

Sinds april 2015 hebben de locaties De Sterreschans, Landgoed Klein Engelenburg en De Magistraat het label ‘Erkend Zorghotel’ van de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ) behaald. De SNHZ heeft daarmee bevestigd dat onze zorghotels voldoen aan de hoogwaardige kwaliteitseisen voor veiligheid en zorg, gastvrijheid en comfort.

Wij zijn erg blij met de SNHZ erkenning; doordat Domus Magnus als zorghotel gecertificeerd is weten onze gasten dat ze bij ons in alle rust en onder professionele verzorging en behandeling kunnen herstellen. Bent u benieuwd naar de referenties van onze zorghotelgasten? Klik dan hier. Het verblijf in een zorghotel kan, afhankelijk van de polis, vergoed worden vanuit de zorgverzekering.