Wonen in een zorgvilla

Kunt u niet meer in uw eigen woning blijven omdat u specifieke zorg nodig heeft? En bent u daarom op zoek naar een comfortabele woonplek voor een langere periode? Dan is wonen in een van onze zorgvilla’s de oplossing. Een zorgvilla biedt meer comfort dan een regulier verzorgingstehuis. Dit komt enerzijds door het gespecialiseerde zorgaanbod en de ruimte die er is voor persoonlijke aandacht, anderzijds door de uitgebreide faciliteiten en de bijzondere activiteiten.

Het comfort van onze zorgvilla’s

Wonen in een van onze zorgvilla’s brengt u veel levensvreugde. U hoeft zelf niet meer om te kijken naar huishoudelijke taken en klusjes, ook worden er iedere dag 3 heerlijke maaltijden bereid door onze koks. Eten doet u gezellig met andere bewoners in de gemeenschappelijke eetkamer. Wilt u liever alleen eten of met een familielid? Ook dit is mogelijk. Bij ons krijgt u uw eigen appartement in de villa. Hier woont u zelfstandig en krijgt u de zorg waar u behoefte aan heeft.

Al onze zorgvilla’s liggen in een rustige omgeving en beschikken over een tuin waar u prettig een boek kunt lezen, wandelen of jeu-de-boulen. Een zorgvilla is kleinschaliger dan een regulier verzorgingstehuis. Door onze kleinschaligheid is er meer ruimte voor individuele aandacht en voor goede en complexe zorg. Onze professionele verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in uiteenlopende zorgvragen; van fysiotherapie tot dementie.

Onze zorgvilla's

Onze zorgvilla’s zitten verspreid door Nederland. Zo bent u dicht in de buurt van uw kinderen en kleinkinderen. Omdat u waarschijnlijk voor langere tijd in onze woonvilla’s wilt wonen raden we u aan eens langs te komen. Zo kunt u echt goed de sfeer proeven en ontdekken of u er een prettig gevoel van krijgt.