24-uurszorg

Wat is de betekenis van 24-uurszorg?

24-uurszorg betekent dat er 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig is op de plek waar u verblijft. Bijvoorbeeld in een verpleeg- of verzorgingshuis. De zorg wordt dus 24 uur per dag aangeboden; ook ’s nachts. Het heeft een veilig gevoel wanneer er áltijd iemand aanwezig is om zorg te verlenen.

24-uurszorg bij Domus Magnus

Alle bewoners van Domus Magnus kunnen 24 uur per dag rekenen op professionele, persoonlijke en liefdevolle zorg.  Aandacht en betrokkenheid vinden wij heel belangrijk. Daarom zijn al onze verpleegkundigen getraind om nét even dat beetje extra te geven. Uw vertrouwde woning moeten verlaten is geen pretje. Zeker als dit komt doordat uw lichaam of geest u af en toe in de steek laat. Bij Domus Magnus begrijpen we dit. Daarom doen wij er alles aan om u een nieuw thuis te geven met zorg op maat op elk tijdstip van de dag.

Dag en nacht

Op onze locaties zijn de verpleegkundigen 7 dagen per week, 24 uur per dag aanwezig. Voor uw veiligheid en gemoedsrust is er dus ook ’s nachts verzorgend personeel aanwezig. Zo kunt u rustig slapen en heeft u  de zekerheid dat u ieder moment van de dag op ons kunt rekenen. Kortom; u kunt vertrouwen op de beste zorg in een warme sfeer.

24 uur per dag, 7 dagen per week goede en persoonlijke zorg kunnen bieden vereist hoogopgeleid en betrokken personeel. Wij zijn er trots op dat wij dit kunnen aanbieden aan onze bewoners. Op deze manier wordt de levenskwaliteit van onze bewoners verhoogd. Hierdoor neemt ook het woon- en leefgenot toe.

De voordelen van 24-uurszorg

U bent niet de enige die profijt heeft van 24-uurszorg. Ook uw vrienden en familie worden ontzorgd. 24-uurszorg bij Domus Magnus betekent:

  • Dag en nacht professionele zorg op afroep
  • Uw familie en vrienden worden door ons op de hoogte gehouden
  • Proactieve 24-uurszorg indien nodig
  • Zorgeloos wonen en leven; volop genieten
  • Ook als de bewoner in een terminale fase belandt is er voldoende vakkundig personeel aanwezig