Wonen met zorg

Op alle locaties van Domus Magnus hebben wij luxe woonzorgappartementen gerealiseerd. U woont zelfstandig in uw eigen appartement en krijgt de zorg waar u behoefte aan heeft. De zorg leveren wij met ons eigen team, 7 dagen per week, 24 uur per dag.  

Onze professionele verpleegkundigen en verzorgenden bieden deskundige, maar vooral menselijke zorg. Afgestemd op uw persoonlijke wensen. De zorg groeit bovendien met u mee, omdat uw zorgbehoefte met de jaren nu eenmaal kan veranderen. Op die manier hoeft u niet meer te verhuizen.

Zorgleefplan

Onze zorg loopt uiteen van verzorging tot intensieve verpleging en behandeling, afhankelijk van uw indicatie door het CIZ. Vanzelfsprekend verlenen we wij de zorg die wij met u hebben afgestemd. De inhoudelijke invulling van deze zorguren leggen we samen met u vast in een zorgleefplan, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met uw persoonlijke wensen. Ook de aanvraag voor uw indicatie regelen wij graag voor u.

Dag en nacht

Voor uw veiligheid is er ook ’s nachts altijd verzorgend personeel aanwezig. Zo kunt u rustig slapen met de zekerheid dat u 24 uur per dag op ons kunt rekenen. Kortom, u kunt vertrouwen op de beste zorg in een warme sfeer.

Referenties

Wilt u weten hoe de zorg en het wonen bij Domus Magnus ervaren wordt? Lees dan de referenties van bewoners en familieleden.