Zorghotel en herstellingsoord

Wat is een zorghotel?

Een zorghotel is een plek waar u terecht kunt als u tijdelijke zorg nodig heeft. U verblijft op een eersteklas locatie met de garantie van 24-uurs zorg. Persoonlijke aandacht en professionele begeleiding staan bij Domus Magnus hoog in het vaandel. We bieden luxe zorghotelkamers met uitgebreide faciliteiten. Wij begeleiden uw herstel met een eigen team van specialisten die veel oog hebben voor individuele wensen.

Waarom kiezen voor een zorghotel?

Soms heeft u tijdelijk zorg nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een operatie of ziekenhuisopname. Of omdat u toe bent aan vakantie, maar wel zorg nodig heeft. Ook kan het zijn dat uw tijdelijk geen beroep kunt doen op een mantelzorger; wij nemen uw zorg dan graag over. Wilt u weten hoe eerdere zorghotelgasten hun verblijf in ons herstellingsoord beleefden? Lees dan hier enkele referenties.

Wie komt in aanmerking voor een verblijf in een zorghotel?

Bij een verblijf in ons zorghotel wordt de 24-uurs zorg geleverd aan de hand van een (tijdelijke) zorgindicatie. Deze indicatie kan een hbo-verpleegkundige van onze locatie stellen onder een aantal voorwaarden.

Wat kost een verblijf in een zorghotel bij Domus Magnus?

Het tarief voor een verblijf in het zorghotel is vanaf € 139,- per dag. In dit tarief zijn de huur van het gemeubileerde appartement, de driedaagse maaltijden, linnengoed, de deelname aan de welzijnsactiviteiten en de huishouding inbegrepen. U kunt daarnaast gebruik maken van onze wasservice. De kosten bedragen voor één persoon € 35,- en voor twee personen € 50,- per week.

Worden de kosten in een zorghotel vergoed?

Afhankelijk van uw zorgverzekering is het mogelijk dat een deel van uw verblijf vergoed wordt via een aanvullende verzekering. Informeert u hiernaar bij uw zorgverzekeraar.

Hoe lang kunt u verblijven in een zorghotel?

De verblijfsduur gaat in overleg met de locatie en is voor minimaal 5 nachten.

Zorghotel informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons zorghotel ontvangen, dan kunt u geheel vrijblijvend een brochure per mail toegezonden krijgen. Indien u een reservering voor een verblijf wilt maken, dan raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen zodat we direct naar de beschikbaarheid van de gewenste locatie kunnen kijken.