Tijdelijk verblijf in ons zorghotel

Soms heeft u tijdelijk zorg met verblijf nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt u graag op vakantie, maar heeft u zorg nodig. Domus Magnus heeft op een aantal woonzorglocaties meerdere zorgappartementen speciaal ingericht voor een tijdelijk verblijf. In ons zorghotel kunt u onder professionele begeleiding in alle rust herstellen én genieten. De gemeubileerde appartementen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen voor veiligheid, zorg en comfort.

Wilt u meer informatie? Vraag dan middels het formulier onderaan deze pagina onze zorghotelbrochure aan.

Herstellen voor u weer naar huis terugkeert

Een zorghotel fungeert vaak als brug tussen een ziekenhuisopname en de terugkeer naar uw eigen woning. U bent bijvoorbeeld geopereerd maar nog niet klaar om naar uw woning terug te keren. Soms moet de ziekenhuisopname ook mentaal een plek krijgen. Of u hebt een moeilijke periode achter de rug en moet weer even 'opladen'. In dat soort situaties is een tijdelijk verblijf in een van onze zorghotels een uitkomst. Wij nemen u alles uit handen, zodat u in alle rust en onder professionele begeleiding kunt herstellen. Omdat het merendeel van de bewoners permanent op onze locaties woont, komt u in een huiselijke omgeving terecht waar het prettig verblijven is.

"Ik voelde me een week lang zeer verwend en veilig. Een hele goede overgang van het ziekenhuis terug naar huis." (Zorghotelgast, anoniem)

Vakantie met 24-uurs zorg

Wilt u op vakantie maar heeft u zorg nodig? Ook dan biedt een tijdelijk verblijf in een van onze zorgvilla's uitkomst. Hier voelt een tijdelijk verblijf namelijk écht als vakantie. U bent even weg uit de eigen omgeving, maar ontvangt daarbij wel de zorg die nodig is. En dat 24 uur per dag. Wij doen er alles aan om het onze logees naar hun zin te maken. We verzorgen onder meer alle maaltijden en organiseren dagelijks passende activiteiten. En dat allemaal op een unieke locatie, van de Amsterdamse gracht tot een landgoed in het groen, waardoor het vakantiegevoel versterkt wordt.

"Het was boven verwachting op alle fronten en aspecten. Heb hier een hele goede tijd gehad." (Zorghotelgast, anoniem)

Tijdelijk mantelzorg overdragen?

Voor een ander zorgen houdt een mantelzorger langer vol als hij of zij er zelf ook even tussenuit kan om op te laden. Dan is het belangrijk dat de dierbare op een veilige plek verblijft waarbij professionele zorg vanzelfsprekend is. Wij nemen de zorg met alle liefde tijdelijk over van de mantelzorger. Daarbij staan persoonlijkheid en kleinschaligheid voorop. Zo zorgen wij ervoor dat de mantelzorger met een gerust hart op vakantie kan.

Meer informatie? Vraag de digitale brochure Zorghotel aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een tijdelijk verblijf? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 085-0645910 of vraag hieronder vrijblijvend een digitale brochure aan.