Wonen met zorg

Wonen in uw eigen appartement mét 24-uurs zorg. Ons zorgaanbod is compleet. De zorg loopt uiteen van verzorging, dementiezorg tot intensieve verpleging en behandeling. Van permanent wonen met zorg op één van onze locaties, tot aan ons zorghotel. 

Permanent wonen met zorg

Met een professioneel team van verpleegkundigen en verzorgenden bieden wij 24 uur per dag deskundige en gespecialiseerde, maar vooral menselijke zorg. Afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. De zorg groeit bovendien met u mee, omdat uw zorgbehoefte met de jaren kan veranderen. Bovenop de benodigde zorg geven we graag net dat beetje extra. U kunt rekenen op alle vormen van begeleiding, verzorging en verpleging. Onder vrijwel alle omstandigheden kunt u in uw appartement blijven wonen. Wilt u meer weten over het wonen op één van onze locaties? Leest u dan hier verder. 

Tijdelijk verblijf in ons zorghotel

Sinds april 2015 heeft een aantal locaties het label 'Erkend Zorghotel' behaald. Dit predicaat wordt door de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ) uitgereikt aan zorglocaties die voldoen aan de hoogwaardige kwaliteitseisen voor veiligheid en zorg, gastvrijheid en comfort. Wilt u meer weten of heeft u interesse in een verblijf in ons zorghotel? Leest u dan hier verder.  

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie

Wij bieden deskundige en gespecialiseerde zorg, die 24 uur per dag beschikbaar is voor mensen met dementie. Meer informatie over kleinschalig wonen met dementie? Leest u dan hier verder.