Wonen met zorg

Op alle locaties van Domus Magnus hebben wij luxe woonzorgappartementen gerealiseerd. U woont zelfstandig in uw eigen appartement en krijgt de zorg waar u behoefte aan heeft op één van onze locaties of in ons zorghotel. De zorg loopt uiteen van verzorging, dementiezorg tot intensieve verpleging en behandeling. De zorg leveren wij met ons eigen team, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Permanent wonen met zorg

Met een professioneel team van verpleegkundigen en verzorgenden bieden wij deskundige en gespecialiseerde, maar vooral menselijke zorg. Afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. De zorg groeit bovendien met u mee, omdat uw zorgbehoefte met de jaren kan veranderen. Bovenop de benodigde zorg geven we graag net dat beetje extra. U kunt rekenen op alle vormen van begeleiding, verzorging en verpleging. Onder vrijwel alle omstandigheden kunt u in uw appartement blijven wonen. Wilt u meer weten over het wonen op één van onze locaties? Leest u dan hier verder. 

Zorgleefplan

Onze zorg loopt uiteen van verzorging tot intensieve verpleging en behandeling, afhankelijk van uw indicatie door het CIZ. Vanzelfsprekend verlenen we wij de zorg die wij met u hebben afgestemd. De inhoudelijke invulling van deze zorguren leggen we samen met u vast in een zorgleefplan, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met uw persoonlijke wensen. Ook de aanvraag voor uw indicatie regelen wij graag voor u.

Dag en nacht

Voor uw veiligheid is er ook ’s nachts altijd verzorgend personeel aanwezig. Zo kunt u rustig slapen met de zekerheid dat u 24 uur per dag op ons kunt rekenen. Kortom, u kunt vertrouwen op de beste zorg in een warme sfeer.

Tijdelijk verblijf in ons zorghotel

Sinds april 2015 heeft een aantal locaties het label 'Erkend Zorghotel' behaald. Dit predicaat wordt door de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ) uitgereikt aan zorglocaties die voldoen aan de hoogwaardige kwaliteitseisen voor veiligheid en zorg, gastvrijheid en comfort. Wilt u meer weten of heeft u interesse in een verblijf in ons zorghotel? Leest u dan hier verder.  

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie

Wij bieden deskundige en gespecialiseerde zorg, die 24 uur per dag beschikbaar is voor mensen met dementie. Meer informatie over kleinschalig wonen met dementie? Leest u dan hier verder.