Werken bij Domus Magnus

Werken in de zorg geeft veel voldoening, dat hoeven we jou niet te vertellen. Bij Domus Magnus krijg je als medewerker de kans om echt het verschil te maken. Wij zijn een succesvolle woonzorgorganisatie met elf prachtige monumentale locaties verspreid door heel Nederland. Een mooie woonomgeving is fijn, maar uiteindelijk wordt de sfeer op de locaties bepaald door het hele team. En omdat we komend jaar vier nieuwe locaties openen, zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers.

Met ruim vijfhonderd medewerkers in de zorg, de huishouding, de keuken en op het hoofdkantoor werken we er bij Domus Magnus dag én nacht hard aan om onze bewoners de allerbeste zorg te geven. Met rust, aandacht en persoonlijk afgestemde activiteiten zorgen we dat onze ouderen het leven kunnen blijven leiden dat ze gewend zijn. En dat doen we met succes: al drie jaar op rij dragen alle locaties van Domus Magnus het Gouden Prezo.

Als medewerker krijg je bij ons de tijd en ruimte om je werk zorgvuldig en met bezieling te doen. Onze woonzorginstellingen zijn kleinschalig en dat geldt ook voor onze teams. Bij Domus Magnus werk je in kleine, hechte en zelfstandig opererende teams, die bij goed functioneren aanspraak kunnen maken op een vrij besteedbare teambonus.

Bovendien krijg je bij Domus Magnus alle gelegenheid om je te ontwikkelen. Niet alleen hebben we onze eigen Domus Magnus Academy, een digitale leeromgeving waarin je je professioneel kunt bijscholen, ook wisselen de Domus Magnus-locaties regelmatig onderling personeel uit. Vrijwillig, uiteraard. Zo krijg je de kans om eens bij je collega’s in de keuken te kijken en daarvan te leren. Daarnaast bieden we uiteraard goede arbeidsvoorwaarden en veel ruimte voor eigen initiatief. Elk jaar zetten we op de Domus Magnus-dag al onze medewerkers uitgebreid in het zonnetje.

Bij Domus Magnus zorgen we goed voor onze bewoners, maar ook voor ons personeel. Want alleen met tevreden, gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers kunnen wij als woonzorgorganisatie de beste kwaliteit blijven bieden. Persoonlijk, vertrouwd en liefdevol.

Over Domus Magnus

Bij Domus Magnus wonen ouderen zelfstandig in hun eigen appartement in een sfeervol, monumentaal pand. Elke locatie is volledig afgestemd op de behoeften van ouderen en is voorzien van een professionele keuken waar op niveau wordt gekookt. Een professioneel team van verpleegkundigen en verzorgenden staat 24 uur per dag voor de bewoners klaar met een compleet zorgaanbod. In de gemeenschappelijke ruimtes treffen de bewoners elkaar voor het diner, een concert of tal van andere culturele en sociale activiteiten. Domus Magnus staat voor excellente ouderenzorg in een kleinschalige, vertrouwde omgeving.

Domus Magnus is een snelgroeiende organisatie die in 2004 is opgericht. De eerste locatie, Landgoed Klein Engelenburg in Brummen, ging in 2005 open. Inmiddels zijn er veertien bestaande locaties verspreid over Nederland en zijn er drie locaties in ontwikkeling.