Werken bij Domus Magnus

Bij Domus Magnus wonen ouderen zelfstandig in hun eigen appartement in een sfeervol, monumentaal pand. Elke locatie is volledig afgestemd op de behoeften van ouderen en is voorzien van een professionele keuken waar op niveau wordt gekookt. In de gemeenschappelijke ruimtes treffen de bewoners elkaar voor het diner, een concert of andere culturele en sociale activiteiten. Een mooie woonomgeving is fijn, maar uiteindelijk wordt de sfeer op de locaties bepaald door het hele team. Bij Domus Magnus zorgen we goed voor onze bewoners, maar ook voor ons personeel. Want alleen met tevreden, gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers kunnen wij als woonzorgorganisatie de beste kwaliteit blijven bieden. 

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Bij Domus Magnus krijg je tijd en ruimte om je werk zorgvuldig en met bezieling te doen!
  • Naast een uitstekend salaris - conform CAO VVT -  bieden wij alle ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing. Een mooi voorbeeld hiervan is onze Domus Magnus Academy; een digitale leeromgeving waarin je je professioneel kunt bijscholen. Ook wisselen de Domus Magnus locaties onderling ook regelmatig personeel uit, zo krijg je de kans om eens bij je collega’s een kijkje in de keuken te nemen en daarvan te leren.
  • Wij bieden een voordelige collectieve zorgverzekering aan via CZ.  Dankzij deze samenwerking krijgen personeelsleden van Domus Magnus 10% korting op hun basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekering. 
  • Naast de arbeidsvoorwaarden vanuit de CAO, bieden we o.a. een hogere reiskostenvergoeding (€0,10 per km)
  • ‚ÄčEn we maken ook tijd voor gezelligheid! Jaarlijks komen wij bijeen met al onze medewerkers tijdens de Domus Magnus dag. Dan zetten wij al onze medewerkers uitgebreid in het zonnetje.

Meer weten? 

Stuur een Whatsapp bericht! 

 

Of bel: 06-28370927 / mail: werkenbij@domusmagnus.com.