Welzijn voor ouderen

Onder welzijn voor ouderen wordt het lichamelijke en geestelijke welbevinden van ouderen verstaan. Gezondheid, vitaliteit, zelfstandigheid en plezier staan hierbij centraal. Er zijn diverse manieren om het welzijn van ouderen te bevorderen. Woonzorgorganisaties zoals Domus Magnus hebben het welzijn van hun bewoners hoog in het vaandel staan en zijn dagelijks bezig om een passend activiteitenprogramma aan te bieden dat het welzijn bevordert. Wilt u meer lezen over welzijn voor ouderen? Lees dan onderstaande artikelen.

Uitjes voor ouderen

Bent u op zoek naar een leuke en passende activiteit voor en met senioren of een oudere dierbare? Wij geven aan flink aantal tips voor een leuk dagje uit. Lees verder in het artikel met al onze suggesties voor een uitje.

Bewegen voor ouderen

Sporten en bewegen helpt om fit te blijven, ook op oudere leeftijd. Inspannend bezig zijn zorgt ervoor dat u zich mentaal en lichamelijk fitter voelt en langer de activiteiten kunt blijven doen die u graag doet. Wij vertellen u in dit artikel meer over beweegactiviteiten geschikt voor ouderen.

Spellen voor ouderen

Bent u zoekende naar een geschikt spel om met ouderen te spelen? Wij zetten acht passende suggesties op een rij in dit artikel over spellen voor ouderen.