Luxe woonzorg op maat

Persoonlijke en kleinschalige ouderenzorg in Warnsveld

Bent u op zoek naar een kleinschalige zorgvilla in de gemeente Zutphen voor uzelf of uw ouder(s)? Maak kennis met Huis ter Weegen en Huis Welgelegen, beiden gelegen in het mooie dorp Warnsveld (Gelderland). Hier woont u in uw eigen sfeervolle appartement met 24-uurszorg.

Huis ter Weegen en Huis Welgelegen zijn woonzorglocaties van Domus Magnus. Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie die intensieve particuliere ouderenzorg biedt op kleinschalige locaties. Ouderen wonen zelfstandig in een appartement inclusief de aanwezigheid van 24-uurszorg, een eigen behandelteam en dienstverlening zoals de wasservice, maaltijdvoorziening door een chef-kok en een welzijnsprogramma op alle locaties. De zorg wordt geleverd met eigen personeel. Ook voor tijdelijke zorg, bijvoorbeeld voor herstel na een operatie, kunt u bij Huis ter Weegen en Huis Welgelegen terecht.

Wilt u persoonlijk kennis met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een gratis brochure of rondleiding aan. U bent van harte welkom!