Woonzorglocatie Villa Molenenk

Persoonlijke en kleinschalige ouderenzorg in Deventer

banner Woonzorglocatie Villa Molenenk

Luxe woonzorg op maat

Persoonlijke en kleinschalige ouderenzorg in Deventer

Bent u op zoek naar een kleinschalige zorgvilla in Deventer voor uzelf of uw ouder(s)? Maak kennis met Villa Molenenk. In dit statige huis op 1,5 hectare eigen landgoed zijn 32 moderne appartementen gerealiseerd waar u zelfstandig kunt wonen met 24-uurszorg.

Villa Molenenk is een woonzorglocatie van Domus Magnus. Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie die intensieve particuliere ouderenzorg biedt op kleinschalige locaties. Ouderen wonen zelfstandig in een appartement inclusief de aanwezigheid van 24-uurszorg, een eigen behandelteam en dienstverlening zoals de wasservice, maaltijdvoorziening door een (chef-)kok en een gevarieerd welzijnsprogramma op alle locaties. De zorg wordt geleverd met eigen personeel. Ook voor tijdelijke zorg, bijvoorbeeld voor herstel na een operatie, kunt u bij Villa Molenenk terecht.

Wilt u persoonlijk kennis met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een gratis brochure of rondleiding aan. U bent van harte welkom!


Wij zijn u graag van dienst

Wij zijn u graag van dienst

"Bent u op zoek naar een woning met zorg en bent u nieuwsgierig naar Villa Molenenk? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen." - Inemarie, relatiemanager

085-0645910 Stel een vraag