Bewoners aan het woord:

Lees hier de verschillende verhalen van onze bewoners en familieleden. Welke beweegredenen hadden zij om te verhuizen en hoe beleven zij wonen, zorg en leven op onze locaties?

Klik hier voor onze woonzorglocaties

Mevrouw van de Loo

Een van mijn zonen of iemand van de verzorging, er is altijd wel iemand die met me mee wil voor een rondje door het park tegenover Hildebrand, heerlijk!

Lees het volledige verhaal van Mevrouw van de Loo

De heer Kusters

De nimmer aflatende zorg van het personeel en de moeite die men doet om het mensen naar de zin te maken bij Klein Engelenburg, bedankt!

Lees het volledige verhaal van De heer Kusters

De heer G.

De filosofie van Domus Magnus sprak me lang geleden al aan

Lees het volledige verhaal van De heer G.

Mevrouw van Steen

Het zelfstandig wonen kan niet altijd zo doorgaan. Volgend jaar word ik 90 en is het dan nog wel verantwoord om alleen te blijven wonen?

Lees het volledige verhaal van Mevrouw van Steen

De heer Gantvoort

Ik heb nog nooit problemen gehad met het personeel van Hildebrand. Het is fijn om geholpen te worden bij de dagelijkse dingen.

Lees het volledige verhaal van De heer Gantvoort

Mevrouw Riesen

Het belangrijkste verschil met een eigen huis hebben, is dat er nu altijd zorg in de buurt is. Als ik hier hulp nodig hebt, of dat nu overdag is of ’s nachts, er staat altijd binnen 5 minuten iemand aan mijn bed bij De Uylenburgh.

Lees het volledige verhaal van Mevrouw Riesen

De heer van der Linden

Er zijn altijd activiteiten waar je aan mee kan doen, maar je kan dus ook gewoon rustig gaan zitten en luisteren naar mooie muziek.

Lees het volledige verhaal van De heer van der Linden

Mevrouw van der Schaar

Bij bijna alle activiteiten in De Uylenburgh die georganiseerd worden ben ik aanwezig. De filmmiddag op dinsdag is erg leuk, zelfs als ik de film al ken, schuif ik nog wel eens aan!

Lees het volledige verhaal van Mevrouw van der Schaar

De familie Kohnstamm over de zorg voor hun moeder

Wat ons telkens weer zo enorm opvalt, is de ongelofelijke vriendelijke en persoonlijke bejegening van de verzorgenden bij Benvenuta. Niet alleen tegen onze moeder, maar ook naar ons en de andere bewoners.

Lees het volledige verhaal van De familie Kohnstamm over de zorg voor hun moeder