Leven is... een veilig thuis

banner Leven is... een veilig thuis

Particulier verzorgingstehuis

Iedereen verdient het om op een prettige en comfortabele manier oud te worden. Ook u. Bij Domus Magnus bieden we hoogwaardige zorg in een particulier verzorgingstehuis. Wij bieden meer dan een prettige woning. Wij bieden u een comfortabel leven. Met zorg op maat; dag en nacht 7 dagen per week, bijzondere activiteiten en heerlijke maaltijden.

Een nieuw thuis

Wij begrijpen dat het niet fijn is om uw eigen woning te moeten verlaten omdat het niet meer gaat. Daarom bieden wij niet alleen een nieuwe woonplek, wij bieden u een nieuw thuis. Uw huisdieren zijn welkom, u krijgt uw eigen appartement en familie en vrienden mogen zo vaak komen wanneer u wilt.

Wilt u even alleen zijn? Trek u terug in uw appartement of geniet in onze prachtige tuinen op een bankje in het zonnetje. Liever onder de mensen? In de gemeenschappelijke ruimtes is er altijd wel iemand die een praatje wil maken; een medebewoner, een verpleegkundige of ander verzorgend personeelslid.

Oud worden in stijl

Wij hebben verschillende luxe particuliere verzorgingstehuizen in Nederland. Al onze locaties hebben een uniek karakter, zijn stijlvol ingericht en hebben een verhaal. U komt dus niet terecht in een traditioneel verzorgingstehuis. Onze locaties zijn zorgvilla’s, gevestigd een rustige omgeving en voorzien van alle gemakken.

Naast de excellente zorg en persoonlijke aandacht zijn het ook het eten en de activiteiten die ons uniek maken. Iedere locatie heeft een chef-kok die 3x per dag een gezonde en smakelijke maaltijd voor u op tafel zet. Ook kunt u iedere week genieten van een (klassiek) concert en organiseren we regelmatig leuke extraatjes. Zoals de jaarlijkse Wenskaart.

De voordelen van een particulier verzorgingstehuis

Wonen in een particulier verzorgingstehuis is genieten, is volop nog in het leven staan en prettig oud worden. Wonen bij Domus Magnus betekent:

- Persoonlijke sfeer en omgang
- Privacy
- Rust en reuring (wanneer u daar zin in heeft)
- Uw huisdieren zijn welkom
- Lekkere en gezonde maaltijden van hoog niveau
- 24-uur zorg, 7 dagen per week
- Betrokken personeel
- Zoveel mogelijk uw eigen spullen mee
- Samenwonen met uw partner


Bewoners vertellen

Wij zijn u graag van dienst

Wij zijn u graag van dienst

"Bent u op zoek naar een luxe woning met zorg en bent u nieuwsgierig geworden naar onze grachtenpanden? Ik vertel u graag meer." - Henriette, relatiemanager

085-0645910 Stel een vraag