Wonen, Zorg & Leven

Kleinschalig en monumentaal wonen

Bij Domus Magnus woont u in uw eigen appartement in een sfeervol, monumentaal pand. Dat kan midden in de stad zijn, of in de directe omgeving van bossen, kastelen of een gezellig dorp. Alle locaties van Domus Magnus, of het nu om een oude stadsvilla of een monumentaal landgoed gaat, staan op unieke plekken. En alle locaties zijn volledig afgestemd op de behoeften van ouderen. De zelfstandige appartementen van Domus Magnus zijn van alle gemakken voorzien. Uw woonruimte kunt u naar wens inrichten. Ook uw huisdier is van harte welkom. Andere bewoners ontmoet u in de gemeenschappelijke ruimten zoals het restaurant, de recreatieruimte en de bibliotheek. Zo wisselt u de privacy van uw eigen appartement af met gezellige sociale contacten. De omgeving is vertrouwd en kleinschalig.

 

 

 

 


Deskundige zorg, dag en nacht

Met een professioneel team van verpleegkundigen en verzorgenden bieden wij deskundige, maar bovenal menselijke (dementie)zorg. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar met een compleet zorgaanbod. Dag én nacht, zodat u rustig kunt slapen met de zekerheid dat u op ons kunt rekenen. Onze zorg loopt uiteen van verzorging tot intensieve verpleging en behandeling. Samen met u stellen we een zorgleefplan op, waarbij we zo veel mogelijk rekening houden met uw persoonlijke wensen. En als uw zorgbehoefte met de jaren verandert, of als u tijdelijk extra zorg nodig heeft, groeit het zorgaanbod mee. Daarom kunt u er zeker van zijn dat u onder vrijwel alle omstandigheden in uw eigen appartement kunt blijven wonen.

 

 

 

 


Volledig verzorgd

Ook aan alle andere verzorging is gedacht. Bij een goed leven hoort lekker eten. Naast ontbijt en lunch kunt u elke avond genieten van een heerlijke maaltijd, die door een professionele chef-kok op locatie met verse ingrediënten wordt bereid. U kunt eten in het restaurant of de maaltijd laten serveren in uw appartement. Uw gasten kunnen – tegen een kleine vergoeding – meedineren. Uw kleding en linnengoed worden door ons gewassen, gedroogd en gestreken als service van het huis. Ook kunnen we zorgen voor aanvullende diensten aan huis, zoals een pedicure, kapper of fysiotherapeut.

Volop in het leven

Bij Domus Magnus weten we welke grote én kleine dingen het leven de moeite waard maken. Daarom organiseren onze locaties met regelmaat activiteiten als kunstworkshops, lezingen en huiskamerconcerten, vaak met aansluitende borrel. Uiteraard zijn familieleden daarbij ook van harte welkom. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zo veel mogelijk af op uw persoonlijke interesses.


 

 

 

 

 

Tip: bekijk onze korte video's

Bent u benieuwd naar onze woonzorglocaties en hoe onze bewoners zich hier voelen? Bekijk dan zeker onze (korte) video's die impressie geven van het leven in een particuliere zorgvilla.
 

Brochure of rondleiding?

Wilt u een brochure aanvragen of een vrijblijvende rondleiding laten inplannen op een van onze woonzorglocaties? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.