Over ons

Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie met 16 kleinschalige locaties in Nederland en een nieuwe locatie in Utrecht in ontwikkeling. Ons doel is zorgen dat ouderen kunnen blijven leven en wonen zoals ze gewend zijn. Een mooie woonomgeving, professionele zorg en veel aandacht voor het welzijn van onze bewoners zijn daarbij belangrijke speerpunten. Wij bieden hiermee een alternatief voor de reguliere verzorgings- en verpleeghuiszorg, dan wel de (intensieve) thuiszorg.

Wonen, zorg en leven

Bij Domus Magnus woont u in uw eigen appartement in een sfeervol pand. Met alle benodigde zorg binnen handbereik dat wordt uitgevoerd door eigen personeel. Met aandacht voor de grote én kleine dingen die het leven de moeite waard maken. 

Voor wie

Veel van onze bewoners kiezen ervoor om naar een plek te verhuizen waar het fijn wonen en leven is. En met de zekerheid van 24-uurs zorg in huis. Zowel ouderen met een zorgvraag, als mensen die (nog) niet of nauwelijks zorg nodig hebben zijn van harte welkom om bij Domus Magnus te komen wonen. Wilt u persoonlijk met ons kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op.