Luxe ouderenzorg op maat

Wonen met zorg bij Domus Magnus

U zoekt een bijzondere woonplek met zorg voor uzelf of een dierbare. Een plek met veel privacy en waar 24 uur per dag zorg aanwezig is. Waar u in alle comfort kunt leven zoals u dat wenst. Die woonplek vindt u bij Domus Magnus. Al meer dan 15 jaar bieden wij particuliere ouderenzorg op unieke plekken in Nederland. Maak kennis met ons gespecialiseerde zorgaanbod, uitgebreide faciliteiten en bijzondere activiteitenaanbod. Welkom bij Domus Magnus.

  • 16 unieke locaties in Nederland
  • Eigen (zorg)appartement
  • 24-uurszorg op de locatie
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Kleinschalig, sfeervol en volop activiteiten
  • Geschikt voor echtparen
  • Bekijk hier ons locatieoverzicht

Wonen in een zorgappartement

Bij Domus Magnus woont u in uw eigen appartement in een sfeervol pand. Alle zestien locaties staan op unieke plekken in Nederland en zijn volledig afgestemd op de behoeften van ouderen. De zorgappartementen van Domus Magnus zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een luxe badkamer. Uw woonruimte kunt u naar wens inrichten. Ook uw huisdier is welkom. Andere bewoners ontmoet u in de gemeenschappelijke ruimten zoals het restaurant, de recreatieruimte, de bibliotheek en de tuin. Zo wisselt u de privacy van uw eigen appartement af met gezellige sociale contacten. De omgeving is vertrouwd en kleinschalig.

Ouderenzorg op maat

Door onze kleinschaligheid is er meer ruimte voor individuele aandacht en voor goede en complexe zorg. Onze professionele verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in uiteenlopende zorgvragen; van fysiotherapie tot dementie. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig en elke bewoner heeft een persoonlijk alarmeringssysteem. Ook krijgt u één vaste zorgmedewerker toegewezen als uw eerste aanspreekpunt en contactpersoon. Als uw zorgbehoefte met de jaren verandert, of als u tijdelijk extra zorg nodig heeft, groeit het zorgaanbod mee. Ook voor tijdelijke zorg, bijvoorbeeld om te herstellen na een operatie, kunt u bij ons terecht in de speciale zorghotelappartementen.

Leven zoals u dat wenst

Bij Domus Magnus weten we welke grote én kleine dingen het leven de moeite waard maken. Daarom organiseren onze locaties dagelijks activiteiten als workshops, lezingen en huiskamerconcerten. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zo veel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Inleveren op uw privacy hoeft niet: u bepaalt zelf of u deelneemt aan de activiteiten of mee eet in de gezamenlijke eetkamer. Huishoudelijke taken en klusjes nemen wij u uit handen, ook worden er iedere dag 3 heerlijke, verse maaltijden bereid door onze (chef-)koks.

Wilt u meer weten over Domus Magnus?

Bent u benieuwd naar onze woonzorglocaties en hoe onze bewoners zich hier voelen? Bekijk dan zeker onze (korte) video's die een goede impressie geven van het leven in een particuliere zorgvilla of lees de persoonlijke ervaringsverhalen van onze bewoners.

De knoppen hieronder kunt u gebruiken om een brochure aan te vragen of een vrijblijvende rondleiding te laten inplannen op een van onze woonzorglocaties. Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.