Luxe woonzorg op maat

Ontzorgd wonen bij Domus Magnus

Kunt u niet meer in uw eigen woning blijven omdat u specifieke zorg nodig heeft? En bent u daarom op zoek naar een comfortabele woonplek voor een langere periode? Dan is wonen in een van onze zorgvilla’s de oplossing. Een zorgvilla biedt meer comfort dan een regulier verzorgingstehuis. Dit komt enerzijds door het gespecialiseerde zorgaanbod en de ruimte die er is voor persoonlijke aandacht, anderzijds door de uitgebreide faciliteiten en de bijzondere activiteiten.

Ouderenzorg in een zorgvilla

Wonen in een van onze zorgvilla’s ontzorgt u en uw naasten. U hoeft zelf niet meer om te kijken naar huishoudelijke taken en klusjes, ook worden er iedere dag 3 heerlijke, verse maaltijden bereid door onze (chef-)koks. Inleveren op uw privacy hoeft niet: u bepaalt zelf of u deelneemt aan de activiteiten of mee eet in de gezamenlijke eetkamer. Bij ons krijgt u uw eigen appartement met luxe privé badkamer. Hier woont u zelfstandig en krijgt u de zorg waar u behoefte aan heeft.

Al onze zorgvilla’s liggen in een rustige omgeving en beschikken over een tuin waar u prettig een boek kunt lezen, wandelen of ontspannen. Een zorgvilla is kleinschaliger dan een regulier verzorgingstehuis. Door onze kleinschaligheid is er meer ruimte voor individuele aandacht en voor goede en complexe zorg. Onze professionele verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in uiteenlopende zorgvragen; van fysiotherapie tot dementie. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig. Ook voor tijdelijke zorg kunt u bij ons terecht in de speciale zorghotelappartementen.