Open dagen bij Domus Magnus

Regelmatig organiseren wij een open dag voor geïnteresseerden op onze nieuwe woonzorglocatie(s). Op deze manier geven we toekomstige bewoners de mogelijkheid om de sfeer te komen proeven en een goed beeld te krijgen van de locatie en de appartementen. Tijdens een open dag worden er uitgebreide rondleidingen gegeven en is er alle ruimte voor het stellen van vragen. U kunt u voor de open dagen in Gouda aanmelden middels het formulier onderaan deze pagina. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten.  

Open dagen woonzorglocatie Het Sint Jozefpaviljoen in Gouda

  • Zaterdag 12 oktober van 11:00 uur tot 16:00 uur

Ruime woonzorgappartementen * Zorg op maat en geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen * All-in concept: hoogwaardig woonservice-, zorg- en welzijnsarrangement * Graaf Florisweg 77 in Gouda

Werken bij Domus Magnus in Gouda?
Op onze woonzorglocaties bieden we de bewoners nét dat beetje extra. Samen een krant lezen, een wandelingetje door de tuin, een kopje koffie drinken. Ben jij benieuwd hoe het werken bij Domus Magnus is? Kom dan ook gerust langs tijdens de open dag en stel je vragen aan een van onze medewerkers op de locatie.

Open Monumentendagen 2019

Op zaterdag 14 september openen tijdens Open Monumentendag de volgende locaties haar deuren: Benvenuta in Hilversum, De Sterreschans in Nijmegen en Huis Welgelegen in Warnsveld.

Aanmelden open dag Het Sint Jozefpaviljoen Gouda