✓  Vijftien appartementen met eigen badkamer
24-uurszorg in huis aanwezig
Rust en ruimte in Hilversum
Gevarieerd welzijns- en activiteitenaanbod
Heerlijke Engelse tuin

 

Kleinschalige woonzorg in Hilversum

Midden in een groene villawijk in Hilversum ligt woonzorglocatie Villa Walgaerde. Deze fraaie villa in Engelse landhuisstijl biedt 15 appartementen aan ouderen die op kleinschalige, veilige en vertrouwde wijze willen wonen met de garantie van 24-uurszorg.

Wonen

Ligging

Villa Walgaerde ligt in de wijk Trompenberg. De villa is een gemeentelijk monument en is in 2009 compleet gerenoveerd met behoud van de authentieke details. De villa is omringd met groen en grenst aan het Gooisch Natuurreservaat. Ook het gezellige centrum van Hilversum ligt op enkele minuten rijden. Villa Walgaerde is eenvoudig te bereiken met de auto en vrij parkeren voor de deur is mogelijk.

Indeling

Op de begane grond bevinden zich drie sfeervolle huiskamers, met een haard, openslaande deuren en fraai balkenplafond. De aangrenzende leefkeuken biedt uitzicht op de 2000 m2 grote tuin. Het huis is qua duurzaamheid en energiezuinigheid volledig aangepast aan de eisen van de moderne tijd. Villa Walgaerde beschikt over 15 appartementen variërend van 30 tot 50 m2. Alle appartementen hebben een woon- slaapkamer, en een privé badkamer met douche en toilet. Sommige appartementen hebben originele details als inbouwkasten, glas-in-lood of een eigen buiten. De villa kent drie verdiepingen die met een lift te bereiken zijn. Het pand is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. De appartementen zijn allen voorzien van een persoonlijke alarminstallatie waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen oproepen.

Zorg

Bij Villa Walgaerde kunt u rekenen op professionele ouderenzorg, afgestemd op uw persoonlijke zorgleefplan. Van helpen en verzorgenden tot verpleegkundigen, er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig. De locatie is met name geschikt voor ouderen met cognitieve problemen of een vorm van dementie. Deze locatie en opzet biedt de bewoners en hun familie veiligheid en vertrouwen. Wanneer de zorgvraag verandert of wijzigt, dan is dat veelal geen probleem. De geboden zorg groeit met u mee, waardoor verhuizen in principe niet meer nodig is.

Leven

Naast 24-uurszorg biedt Villa Walgaerde een uitgebreid activiteitenaanbod. Dagelijkse vinden er groepsactiviteiten plaats zoals meezingen met pianist Walter, een gezelschapsspel of het eten van een ijsje op het zonnige terras. De week wordt altijd feestelijk afgesloten met een concert op zondag. Familie en vrienden zijn hierbij uiteraard van harte welkom! Daarnaast organiseren de activiteitenbegeleiders uitstapjes en laten we de persoonlijke wensen van onze bewoners graag in vervulling gaan. Ook de gezelligheid van een huisdier is van harte welkom. Bij Villa Walgaerde wordt met veel passie vers gekookt door een kok. Hierbij wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de persoonlijke wensen van de bewoners.

Brochure aanvragen?

Vraag nu vrijblijvend een brochure aan van deze woonzorglocatie. De brochure wordt gratis naar u opgestuurd. Klik hier om de brochure aan te vragen.

Rondleiding

Nu al nieuwsgierig naar woonzorglocatie Villa Walgaerde? Neem via onderstaande beelden alvast een kijkje. Wilt u zelf de sfeer komen proeven? Dan nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding.