✓  24-uurszorg op locatie                       ✓  Elke dag verse maaltijden
✓  Eigen ruim appartement                    ✓  Uitgebreid welzijn- en activiteitenaanbod
✓  Wekelijks (klassiek) concert              ✓  2000m2 grote tuin

In de lommerrijke Hilversumse wijk Trompenberg staat de prachtige woonzorglocatie Villa Walgaerde. Trompenberg is een parkachtig aangelegde wijk, met tientallen monumentale villa’s.

Indeling

Villa Walgaerde beschikt over 15 appartementen variërend van 30 tot 50 m2. Alle appartementen hebben een woonkamer, een (aparte) slaapkamer en een eigen badkamer met douche en toilet. Ieder appartement is voorzien van een persoonlijke alarminstallatie waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen. Het gebouw is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. De drie verdiepingen zijn met een lift te bereiken.

Ligging

Villa Walgaerde is gebouwd in Engelse landhuisstijl en werd in 2009 volledig gerenoveerd. Ook kreeg de villa toen de status van gemeentelijk monument. Veel authentieke details zijn in ere hersteld. Tegelijkertijd is het huis qua duurzaamheid en energiezuinigheid volledig aangepast aan de eisen van de moderne tijd. Aan de achterzijde van het huis is een vijf meter hoge ovale concertruimte die een groots uitzicht op de 2000 m2 grote tuin biedt. De wijk Trompenberg grenst aan natuurgebieden van het Gooisch Natuurreservaat, maar ligt tegelijk op enkele rijminuten van het centrum van Hilversum.