Op een lommerrijke plek in Deventer heeft Domus Magnus in september 2017 de deuren geopend van de nieuwe locatie Villa Molenenk. De luxe woonzorglocatie is in klassieke stijl gebouwd en staat op de plek van de oude Villa Molenenk - een bekende facade in Deventer.

Indeling

In Villa Molenenk zijn 28 woonzorgappartementen en 4 zorghotelappartementen gerealiseerd, elk tussen de 30 en 62 m2. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met slaapgelegenheid en een eigen luxe badkamer met douche en toilet. Een aantal appartementen beschikt over een Frans balkon, een dakterras of directe toegang tot de tuin. Het gebouw is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. De appartement zijn allen voorzien van een verpleeg-oproepsysteem waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen.

Ligging

Villa Molenenk ligt op een groot eigen landgoed van 1,5 hectare, dat grenst aan het monumentale stadspark Het Nieuwe Plantsoen. Vanuit de openslaande deuren loopt u zo de tuin en het park in. Rondom de villa zijn diverse terrassen aangelegd met zitjes. Het historische en mooi gerestaureerde centrum van Deventer ligt op een paar minuten rijden. Rondom Deventer zijn schilderachtige IJssel-plaatsen als Wijhe, Olst en Zutphen te vinden. Deventer is via snelweg A1 makkelijk bereikbaar voor bezoekers. 

Via onderstaande beelden kunt u door de locatie 'wandelen'. Bekijk het gezellige restaurant met de open keuken, de haard met een loungeset en neem een kijkje in een aantal appartementen. Wilt u de sfeer echt eens komen proeven, dan nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding.


Bewoners aan het woord:

De filosofie van Domus Magnus sprak me lang geleden al aan. Op basis van een aantal criteria die ik had, onder andere de prachtige groene natuur en het ruime terrein, hebben we uiteindelijk de knoop doorgehakt.

Lees het volledige verhaal van De heer G. over woonzorglocatie Villa Molenenk in Deventer

banner Villa Molenenk

Locatiemanager

Locatiemanager Berto ten Brinke is vanaf de bouw betrokken geweest bij de voorbereidingen, inrichting en ingebruikname van Villa Molenenk. Berto: "Villa Molenenk is locatie waar het prettig wonen is, waar de zorg goed is geregeld en waar het welzijn van de bewoners hoog in het vaandel staat. Nabijheid, goede zorg en persoonlijke aandacht zijn begrippen die belangrijk zijn.”

Berto maakt als locatiemanager graag gebruik van ruim 20 jaar managementervaring in diverse organisaties, met name in de ouderenzorg. Daarbij was hij meerdere malen verantwoordelijk voor de opstart van diverse kleinschalige woonvormen voor ouderen. In Villa Molenenk vindt Berto het belangrijk om dicht bij de bewoners en medewerkers te staan: “Graag draag ik samen met het team van betrokken medewerkers er aan bij dat bewoners zich thuis voelen, dat er persoonlijke aandacht is voor hun welbevinden en dat ook naasten van bewoners zich welkom voelen.”


Onze service

Wij bieden persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een exclusieve woonomgeving. Voor deze dienstverlening betaalt de bewoner een vast maandtarief waarmee wonen en dienstverlening worden gedekt. Indien er ook zorg nodig is, wordt deze ingezet via de Wet Langdurige Zorg (WLZ) en de Zorgverzekeringwet (Zvw). Iedereen in Nederland die zorg ontvangt, betaalt een eigen bijdrage.

Onderdeel van het maandtarief

 • Huur van het appartement
 • Verse maaltijdbereiding (ontbijt, lunch en diner)
 • Individueel abonnement vaste telefoon, internet en televisie
 • Schoonmaak appartement
 • Persoonlijke was bewoner
 • Recreatieve en sociaal-culturele activiteiten op locatie
 • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering
 • Gemeenschappelijke kranten en tijdschriften

Voorbeelden van mogelijke meerkosten

 • Stomerijdiensten
 • Boodschappenservice
 • Extra maaltijden voor familie of vrienden
 • Uitstapjes buiten de deur
 • Individuele begeleiding bij vervoer naar familie, dokter of uitstapjes 
 • Verbouwingen in het appartement op wens van de bewoner
 • Individuele gemeentelijke belastingen en heffingen

Ik ben u graag van dienst

Ik ben u graag van dienst

"Bent u op zoek naar een woning met zorg en nieuwsgierig naar Villa Molenenk? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen, zodat ik u een keer mag rondleiden." - Inemarie, relatiemanager

085-0645910 Stel een vraag

x