✓  24-uurszorg op locatie                                    ✓  Elke dag verse maaltijden
✓  Eigen ruim (tweekamer)appartement            ✓  Uitgebreid welzijn- en activiteitenaanbod
✓  Wekelijks (klassiek) concert                            ✓  Zeer geschikt voor echtparen


Op een lommerrijke plek in Deventer heeft Domus Magnus in september 2017 de deuren geopend van de nieuwe locatie Villa Molenenk. De luxe woonzorglocatie is in klassieke stijl gebouwd en staat op de plek van de oude Villa Molenenk - een bekende facade in Deventer.

Indeling

In Villa Molenenk zijn 28 woonzorgappartementen en 4 zorghotelappartementen gerealiseerd, elk tussen de 30 en 62 m2. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met slaapgelegenheid en een eigen luxe badkamer met douche en toilet. Een aantal appartementen beschikt over een Frans balkon, een dakterras of directe toegang tot de tuin. Het gebouw is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. De appartement zijn allen voorzien van een verpleeg-oproepsysteem waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen.

Ligging

Villa Molenenk ligt op een groot eigen landgoed van 1,5 hectare, dat grenst aan het monumentale stadspark Het Nieuwe Plantsoen. Vanuit de openslaande deuren loopt u zo de tuin en het park in. Rondom de villa zijn diverse terrassen aangelegd met zitjes. Het historische en mooi gerestaureerde centrum van Deventer ligt op een paar minuten rijden. Rondom Deventer zijn schilderachtige IJssel-plaatsen als Wijhe, Olst en Zutphen te vinden. Deventer is via snelweg A1 makkelijk bereikbaar voor bezoekers. 

Via onderstaande beelden kunt u door de locatie 'wandelen'. Bekijk het gezellige restaurant met de open keuken, de haard met een loungeset en neem een kijkje in een aantal appartementen. Wilt u de sfeer echt eens komen proeven, dan nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding.


Bewoners aan het woord:

De filosofie van Domus Magnus sprak me lang geleden al aan. Op basis van een aantal criteria die ik had, onder andere de prachtige groene natuur en het ruime terrein, hebben we uiteindelijk de knoop doorgehakt.

Lees het volledige verhaal van De heer G. over woonzorglocatie Villa Molenenk in Deventer

banner Villa Molenenk

Locatiemanager

Inemarie is nadat zij haar studie HBO-V heeft afgerond, als leidinggevende begonnen in een verpleeghuis. Ze heeft diverse afdelingen en locaties opgestart en aangestuurd in de ouderenzorg. Als ervaren zorgmanager, is zij gewend om zowel met somatische als met psychogeriatrische bewoners te werken. 

“Deze prachtige locatie met een geweldig team en hele fijne bewoners verdient stabiliteit en rust. Daar wil ik graag met behulp van de bewoners en medewerkers met heel veel energie en enthousiasme mijn bijdrage aan leveren!“


Onze service

Wij bieden persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een exclusieve woonomgeving. Voor deze dienstverlening betaalt de bewoner een vast maandtarief waarmee wonen en dienstverlening worden gedekt. Indien er ook zorg nodig is, wordt deze ingezet via de Wet Langdurige Zorg (WLZ) en de Zorgverzekeringwet (Zvw). Iedereen in Nederland die zorg ontvangt, betaalt een eigen bijdrage.

Onderdeel van het maandtarief

 • Huur van het appartement
 • Verse maaltijdbereiding (ontbijt, lunch en diner)
 • Individueel abonnement vaste telefoon, internet en televisie
 • Schoonmaak appartement
 • Persoonlijke was bewoner
 • Recreatieve en sociaal-culturele activiteiten op locatie
 • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering
 • Gemeenschappelijke kranten en tijdschriften

Voorbeelden van mogelijke meerkosten

 • Stomerijdiensten
 • Boodschappenservice
 • Extra maaltijden voor familie of vrienden
 • Uitstapjes buiten de deur
 • Individuele begeleiding bij vervoer naar familie, dokter of uitstapjes 
 • Verbouwingen in het appartement op wens van de bewoner
 • Individuele gemeentelijke belastingen en heffingen

Ik ben u graag van dienst

Ik ben u graag van dienst

"Bent u op zoek naar een woning met zorg en nieuwsgierig naar Villa Molenenk? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen, zodat ik u een keer mag rondleiden." - Inemarie, locatiemanager

085-0645910 Stel een vraag

x