✓  24-uurszorg garantie
✓  Dagelijks verse maaltijden
✓  Heerlijke tuin
✓  Eigen ruim appartement
✓  Uitgebreid activiteitenaanbod
✓  Wekelijks (klassiek) concert

Kleinschalige en persoonlijke ouderenzorg in Huizen

In de lommerrijke wijk Crailo in Huizen ligt de villa Slingerbosch. Op nog geen twintig minuten rijden van Amsterdam staat deze prachtige woonzorglocatie waar uw persoonlijke welzijn voorop staat.

Wonen in fraaie en aangepaste villa

Indeling

Een slingerende oprit door het groen leidt naar woonzorglocatie Slingerbosch. Een prachtig pand, dat met zijn klassieke witte muren en leistenen kap de sfeer ademt van een Engels landhuis. Slingerbosch werd in 1939 gebouwd naar een ontwerp van de architect Anthonie Pieter Smits (1881 – 1957).

In Slingerbosch heeft Domus Magnus 22 ruime appartementen gebouwd die variëren in grootte van 30 tot 65 m2. Elk appartement bestaat uit een woonkamer met slaapgedeelte en een luxe badkamer. Het hele gebouw is volledig afgestemd op de behoeften van ouderen. Ook beschikken alle appartementen over een persoonlijk alarmsysteem waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen. Naast de privé-vertrekken heeft Slingerbosch een riante woonkamer met open haard en vleugel, de herenkamer met authentieke bar en een halfopen leefkeuken. Vanuit de lounge, keuken en woonkamer loopt u zo naar het terras en de aanpalende tuin van ruim 1 hectare. Crailo is een prachtige villawijk aan de rand van Huizen. Door de ligging vlakbij snelweg A1 is de villa uitstekend bereikbaar. Bij de zorgvilla is voldoende eigen parkeergelegenheid. In de omgeving liggen de fraaie Gooische plaatsen Blaricum en Laren, het prachtige Crailose bos, de heide en populaire eetgelegenheden als De Tafelberg en De Goede Gooier. 

Ouderenzorg afgestemd op uw behoeften

Bij Slingerbosch kunt u rekenen op professionele ouderenzorg. Samen met u en uw dierbaren wordt er een persoonlijk zorgarrangement opgesteld. De geboden zorg kan uiteenlopen van lichte verzorging tot volledige verpleging. Bij Slingerbosch kunt u terecht met zowel een lichamelijke als een cognitieve zorgvraag. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig. 

Aangenaam en rustig leven

Naast 24-uurs zorg biedt Slingerbosch een uitgebreid activiteitenaanbod. Dagelijks vinden er groepsactiviteiten plaats. Daarnaast organiseren de activiteitenbegeleiders uitstapjes en laten we de persoonlijke wensen van onze bewoners graag in vervulling gaan. Ook de gezelligheid van een huisdier is van harte welkom. Bij Slingerbosch wordt met veel passie vers gekookt door een kok. Hierbij wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de persoonlijke wensen van de bewoners.

Brochure aanvragen?

Vraag nu vrijblijvend een brochure aan van deze woonzorglocatie. De brochure wordt gratis naar u opgestuurd. Klik hier om de brochure aan te vragen.

Rondleiding

Neem hieronder alvast een virtueel kijkje in zorgvilla Slingerbosch. U persoonlijk rondleiden doen we uiteraard ook graag. Hiervoor kunt u vrijblijvend een afspraak maken.


banner Slingerbosch

Locatiemanager

De drijvende kracht achter de sfeervolle villa Slingerbosch is locatiemanager Gerjanneke Grijpma. Van 2007 tot en met 2010 was zij werkzaam als zorgcoördinator van Huis ter Weegen in Warnsveld, waarna zij van 2010 tot en met 2016 daar als locatiemanager heeft gewerkt. In november 2016 heeft zij de overstap gemaakt naar villa Slingerbosch.

Gerjanneke heeft haar sporen in verschillende gebieden van de ouderenzorg verdiend. Van Verpleegkundige-A is zij opgeklommen tot de studie Verpleegkunde op HBO niveau, om vervolgens een aanvullende studie maatschappelijk werk te volgen. Zij is dus op alle lagen die men tegenkomt in de zorg gekwalificeerd en heeft als zodanig ook ruime werkervaring opgedaan. Tijdens haar laatste studie heeft zij zich bovendien nog georiënteerd in de richting van het management. Hierdoor beschikt zij over alle kwaliteiten die je nodig hebt om als locatiemanager bij Domus Magnus te functioneren. Zij kan zich door haar brede ervaring goed inleven in zowel de doelgroep als in het personeel. Af te lezen aan het succes van de afgelopen jaren is Gerjanneke in staat om een sterk team samen te stellen en een goede sfeer te scheppen.

Een sterk team betekent voor Gerjanneke: samen met familie en personeel, gelijkwaardig op alle niveaus om de bewoners heen staan zodat zij die persoonlijke zorg en aandacht krijgen die zij verdienen. Villa Slingerbosch staat daardoor voor kwaliteit en een plek om je thuis te voelen.


Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij Slingerbosch hanteren wij een vanafprijs van €3500,- voor de woonservicekosten per maand.

Woonservicekosten

Veel diensten en voorzieningen zijn bij ons standaard inbegrepen, zoals:
 • Huur van het appartement;
 • Gas, water en elektra;
 • Schoonmaak van het appartement
 • Alle maaltijden (3x per dag) bereid door een (chef-)kok;
 • Wasgoed;
 • Uitgebreid aanbod van culturele activiteiten;
 • Televisie- en telefoonaansluiting;
 • Wifi;
 • Persoonlijk alarmeringssysteem;
 • Gebruik en onderhoud van alle gemeenschappelijke ruimten zoals het restaurant, de (woon)keuken, terras en tuin;
 • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering;
 • Gemeenschappelijke kranten en tijdschriften;
 • De aanwezigheid van 24-uurszorg;
 • De aanwezigheid van een eigen behandelteam met o.a. specialisten ouderengeneeskunde;
 • Persoonlijk begeleider als eerste aanspreekpunt 

Zorgkosten

Indien er ook zorg nodig is maken wij een zorgarrangement op maat, welke we gezamenlijk vastleggen in een persoonlijk zorgleefplan. De benodigde zorg wordt doorgaans volledig gefinancierd vanuit een CIZ indicatie. Wanneer u de zorguren van de indicatie niet toereikend vindt, dan bent u in de gelegenheid om particulier extra zorguren in te kopen. Indien er geen CIZ indicatie wordt afgegeven, dient u de zorgkosten zelf particulier te betalen.

Eigen bijdrage

Bij Domus Magnus betaalt u zelf uw huisvestings- en servicekosten. Dit wordt door de overheid beloond met een lage eigen bijdrage aan het CAK. Deze lage eigen bijdrage is afhankelijk van uw persoonlijke situatie maximaal circa € 850,- per maand. Goed om te weten is dat in een door de overheid gefinancierde (reguliere) zorginstelling u juist een hoge eigen bijdrage aan het CAK betaalt. Deze kan oplopen tot €2.400,- per maand. U kunt uw eigen bijdrage aan een (particuliere) instelling als Domus Magnus op de website van het CAK berekenen. Kies voor ‘hulp of zorg thuis’.

Optionele zaken

Ons uitgebreide woonservicepakket stelt u in staat om veilig, vertrouwd en compleet verzorgd te wonen. Wanneer u nog extra wensen heeft, kunnen we deze voor u faciliteren tegen meerkosten. Denkt u hierbij aan de stomerijdienst, boodschappenservice en maaltijden voor uw bezoek(ers).

Een voorstel op maat?

Bent u geïnteresseerd? Kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding. We maken graag kennis tijdens een kop koffie en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en een voorstel op maat te maken.

Ik ben u graag van dienst

Ik ben u graag van dienst

"Bent u op zoek naar een woning met zorg en nieuwsgierig naar Slingerbosch? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen, zodat ik u een keer mag rondleiden." - Marieke Gitzels, relatiemanager

085-0645910 Stel een vraag

x