✓ 34 ruime zorgappartementen
✓ Uniek wonen in monumentaal pand in Gouda
✓ Uitstekend geschikt voor echtparen
✓ Gevarieerd activiteitenaanbod
✓ 24-uurszorg garantie

✓ Zorghotelkamers aanwezig

In het voormalig weeshuis en rooms-katholiek ziekenhuis van Gouda is sinds december 2019 woonzorglocatie Het Sint Jozefpaviljoen gevestigd. Op deze uniek plek kunt u in alle rust en ruimte wonen met zorg.

Wonen in uw eigen zorgappartement in Gouda

Ligging

Het Sint Jozefpaviljoen is gevestigd in het hoofdgebouw van de Sint Jozeflocatie, het voormalig weeshuis en rooms-katholiek ziekenhuis. Op tien minuten wandelen bevindt zich het centrum van Gouda met talloze winkels, restaurants en musea. Het Sint Jozefpaviljoen ligt voor de wijk Goudshof. Deze nieuwe buurt krijgt veel groenplekken en een waterrijke singel. Voor het verzorgingshuis komt een ruime, besloten binnentuin met daarin onder meer een moestuin en wandelpaden.

Indeling

Het pand is zeer ruim van opzet. De brede gangen geven een ruimtelijk gevoel en komen de mobiliteit ten goede. De mooie entree leidt naar het hart van de woonzorglocatie; de open keuken met aansluitend diverse gemeenschappelijke ruimten om te ontspannen, dineren of deel te nemen aan activiteiten. Hier bevinden zich diverse fijne plekken die uitndigen tot het lezen van een boek, het nuttigen van een kop koffie of het bijpraten met uw dierbaren.

De luxe woonzorgvoorziening herbergt 34 ruime zorgappartementen, verspreid over drie woonlagen. Het grootste appartement meet ruim 100 vierkante meter. Een aantal zorgappartementen beschikt over een eigen buitenruimte. De appartementen zijn gemakkelijk per trap of lift te bereiken. Elk appartement bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer (of slaapgedeelte), een kitchenette en een luxe badkamer met douche en toilet. Door het hele gebouw is rekening gehouden met het welbevinden van de bewoners. Zo is in iedere badkamer een infrarode warmteplaat ingebouwd. Voordeel daarvan is dat bewoners aangenaam warm blijven na het douchen. De wastafels zijn voorzien van handgrepen.

Professionele ouderenzorg in Gouda

Bij Het Sint Jozefpaviljoen kunt u rekenen op professionele ouderenzorg, aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het horen en zien van onze bewoners is daarbij van groot belang. Wij respecteren uw privacy, maar zijn er wanneer u gezelschap zoekt of een luisterend oor. Als de zorgvraag verandert of de zorgindicatie wijzigt, groeit de geboden zorg met u mee.

Aangenaam leven en genieten van activiteiten

Dat onze bewoners zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven voeren vinden wij belangrijk. Daarom is er alle tijd en ruimte om uw dierbaren te ontvangen. Wij zorgen tevens voor een zinvolle dagbesteding door een ruim activiteitenaanbod aan te bieden zoals bewegen op muziek, yoga, lezingen, filmmiddagen en bloemschikken. Bij verzorgingshuis Het Sint Jozefpaviljoen wordt veel aandacht besteedt aan muziek. Zo is er wekelijks een concert waarbij vrienden en familie graag aanschuiven.

Heeft u interesse in deze nieuwe woonzorglocatie in Gouda? Bekijk dan nu de brochure of bel met 085-0645910. Een rondleiding kunt u ook via onze website aanvragen. Wij leren u graag kennen!

 

 


Bewoners aan het woord:

Meneer van Scherpenzeel was een van de eerste bewoners van Het Sint Jozefpaviljoen.

Het was soms best pionieren maar de mensen die hier kwamen werken waren erg goed hoor. Er was meteen een klik van beide kanten.

Lees het volledige verhaal van Meneer van Scherpenzeel was een van de eerste bewoners van Het Sint Jozefpaviljoen.

Mevrouw Timmer over Het Sint Jozefpaviljoen

Ik voel me hier nu echt senang, zoals wij dat zeggen.

Lees het volledige verhaal van Mevrouw Timmer over Het Sint Jozefpaviljoen

banner Het Sint Jozefpaviljoen

Zorghotel Gouda: voor herstel of tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijk zorg nodig, bijvoorbeeld voor herstel na een operatie of een ziekenhuisopname? Of wilt u of een familielid graag een periode tot rust komen? Het Sint Jozefpaviljoen biedt u de zorg en begeleiding die u nodig hebt.

De zorg kan uiteenlopen van lichte verzorging tot intensieve verpleging en behandeling. Het geeft gasten een geruststellend gevoel dat er 24 uur per dag persoonlijke zorg beschikbaar is. Daarnaast staan vele faciliteiten van de locatie tot uw beschikking. Zo kunt u in huiselijke sfeer herstellen met de veilige zekerheid van zorg.

Wilt u meer informatie ontvangen over de zorghotelmogelijkheden in Het Sint Jozefpaviljoen? Vraag dan geheel vrijblijvend onze brochure aan of bel met 085-0645910.

Locatiemanager

Marielle van Bork- van Dijk is de locatiemanager van Het Sint Jozefpaviljoen. Marielle is sinds 1982 verpleegkundige en heeft daarnaast verschillende managementopleidingen gedaan. Ook is zij MBA afgestudeerd. Binnen Domus Magnus heeft ze sinds 2013 diverse functies bekleed. Zo was ze eerder locatiemanager van De Uylenburgh en De Magistraat. Marielle woont met haar man op een zeilend schip in een haven in Rotterdam. "Ik ben super gemotiveerd om van Het Sint Jozef Paviljoen een prachtige plek te maken voor onze bewoners."


Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Bij Het Sint Jozefpaviljoen woont u vanaf €3750,- per maand.

Woonservicekosten

Veel diensten en voorzieningen zijn bij ons standaard inbegrepen, zoals:
 • Huur van het appartement;
 • Gas, water en elektra;
 • Schoonmaak van het appartement
 • Alle maaltijden (3x per dag) bereid door een (chef-)kok;
 • Wasgoed;
 • Uitgebreid aanbod van culturele activiteiten;
 • Televisie- en telefoonaansluiting;
 • Wifi;
 • Persoonlijk alarmeringssysteem;
 • Gebruik en onderhoud van alle gemeenschappelijke ruimten zoals het restaurant, de (woon)keuken, terras en tuin;
 • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering;
 • Gemeenschappelijke kranten en tijdschriften;
 • De aanwezigheid van 24-uurszorg;
 • De aanwezigheid van een eigen behandelteam met o.a. specialisten ouderengeneeskunde;
 • Persoonlijk begeleider als eerste aanspreekpunt 

Zorgkosten

Indien er ook zorg nodig is maken wij een zorgarrangement op maat, welke we gezamenlijk vastleggen in een persoonlijk zorgleefplan. De benodigde zorg wordt doorgaans volledig gefinancierd vanuit een CIZ indicatie. Wanneer u de zorguren van de indicatie niet toereikend vindt, dan bent u in de gelegenheid om particulier extra zorguren in te kopen. Indien er geen CIZ indicatie wordt afgegeven, dient u de zorgkosten zelf particulier te betalen.

Eigen bijdrage

Bij Domus Magnus betaalt u zelf uw huisvestings- en servicekosten. Dit wordt door de overheid beloond met een lage eigen bijdrage aan het CAK. Deze lage eigen bijdrage is afhankelijk van uw persoonlijke situatie maximaal circa € 850,- per maand. Goed om te weten is dat in een door de overheid gefinancierde (reguliere) zorginstelling u juist een hoge eigen bijdrage aan het CAK betaalt. Deze kan oplopen tot €2.400,- per maand. U kunt uw eigen bijdrage aan een (particuliere) instelling als Domus Magnus op de website van het CAK berekenen. Kies voor ‘hulp of zorg thuis’.

Optionele zaken

Ons uitgebreide woonservicepakket stelt u in staat om veilig, vertrouwd en compleet verzorgd te wonen. Wanneer u nog extra wensen heeft, kunnen we deze voor u faciliteren tegen meerkosten. Denkt u hierbij aan de stomerijdienst, boodschappenservice en maaltijden voor uw bezoek(ers).

Wij zijn u graag van dienst

Wij zijn u graag van dienst

"Wilt u een kijkje nemen bij deze nieuwe woonzorglocatie? Ik maak graag kennis met u tijdens een rondleiding." Esther Limpens, relatiemanager.

085-0645910 Stel een vraag

x