✓ 34 ruime zorgappartementen
✓ Uniek wonen in monumentaal pand in Gouda
✓ Uitstekend geschikt voor echtparen
✓ Gevarieerd activiteitenaanbod
✓ 24-uurszorg garantie

✓ Zorghotelkamers aanwezig

In het voormalig zieken- en weeshuis van Gouda is sinds december 2019 woonzorglocatie Het Sint Jozefpaviljoen gevestigd. Op deze uniek plek kunt u in alle rust en ruimte wonen met zorg.

Wonen in uw eigen zorgappartement in Gouda

Ligging

Het Sint Jozefpaviljoen is het hoofdgebouw van de Sint Jozeflocatie, een voormalig rooms-katholiek ziekenhuis. Dit erkend gemeentelijk monumentale pand werd tot begin 2014 gebruikt door het Groene Hart Ziekenhuis. De ligging van de nieuwe locatie ligt op 15 minuten wandelen van het centrum van Gouda met talloze winkels, restaurants en musea. Achter de historische locatie wordt de nieuwbouw van Goudshof gerealiseerd. De nieuwe buurt krijgt veel groenplekken en een waterrijke singel. Voor het verzorgingshuis komt een ruime, besloten binnentuin met daarin onder meer een moestuin voor de kok.

Indeling

In dit luxe verzorgingshuis bevinden zich 34 ruime zorgappartementen, verspreid over drie woonlagen. Het grootste appartement meet 100 vierkante meter. Een aantal zorgappartementen beschikt over een eigen buitenruimte. De appartementen zijn gemakkelijk per trap of lift te bereiken. Elk appartement bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer (of slaapgedeelte), een kitchenette en een luxe badkamer met douche en toilet. In de badkamer is infrarood licht ingebouwd. Voordeel daarvan is dat bewoners aangenaam warm blijven na het douchen. De wastafels zijn voorzien van handgrepen. Een douchestoel kan eenvoudig worden opgehangen. De brede gangen in het gebouw geven een gevoel van ruimte en komen de mobiliteit ten goede.

Professionele ouderenzorg in Gouda

Bij Het Sint Jozefpaviljoen kunt u rekenen op professionele ouderenzorg, aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het horen en zien van onze bewoners is daarbij van groot belang. Wij respecteren uw privacy, maar zijn er wanneer u gezelschap zoekt of een luisterend oor. Als de zorgvraag verandert of de zorgindicatie wijzigt, groeit de geboden zorg met u mee.

Aangenaam leven

Dat onze bewoners zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven voeren vinden wij belangrijk. Daarom is er alle tijd en ruimte om uw dierbaren te ontvangen. Wij zorgen tevens voor een zinvolle dagbesteding door een ruim activiteitenaanbod aan te bieden zoals bewegen op muziek, yoga, lezingen, filmmiddagen en bloemschikken. Bij verzorgingshuis Het Sint Jozefpaviljoen wordt veel aandacht besteedt aan muziek. Zo is er wekelijks een concert waarbij vrienden en familie graag aanschuiven.

Heeft u interesse in deze nieuwe woonzorglocatie in Gouda? Bekijk dan nu de brochure of bel met 085-0645910. Een rondleiding kunt u ook via onze website aanvragen. Wij leren u graag kennen!

 

 


banner Het Sint Jozefpaviljoen

Zorghotel Gouda: voor herstel of tijdelijk verblijf

Heeft u tijdelijk zorg nodig, bijvoorbeeld voor herstel na een operatie of een ziekenhuisopname? Of wilt u of een familielid graag een periode tot rust komen? Het Sint Jozefpaviljoen biedt u de zorg en begeleiding die u nodig hebt.

De zorg kan uiteenlopen van lichte verzorging tot intensieve verpleging en behandeling. Het geeft gasten een geruststellend gevoel dat er 24 uur per dag persoonlijke zorg beschikbaar is. Daarnaast staan vele faciliteiten van de locatie tot uw beschikking. Zo kunt u in huiselijke sfeer herstellen met de veilige zekerheid van zorg.

Wilt u meer informatie ontvangen over de zorghotelmogelijkheden in Het Sint Jozefpaviljoen? Vraag dan geheel vrijblijvend onze brochure aan of bel met 085-0645910.

Locatiemanager

Marielle van Bork- van Dijk is de locatiemanager van Het Sint Jozefpaviljoen. Marielle is sinds 1982 verpleegkundige en heeft daarnaast verschillende managementopleidingen gedaan. Ook is zij MBA afgestudeerd. Binnen Domus Magnus heeft ze sinds 2013 diverse functies bekleed. Zo was ze eerder locatiemanager van De Uylenburgh en De Magistraat. Marielle woont met haar man op een zeilend schip in een haven in Rotterdam. "Ik ben super gemotiveerd om van Het Sint Jozef Paviljoen een prachtige plek te maken voor onze bewoners."


Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Een deel van deze woonservicekosten is, afhankelijk van uw persoonlijke financiële en fiscale situatie, als specifieke zorgkosten aftrekbaar in de aangifte inkomstenbelasting. Bij Het Sint Jozefpaviljoen woont u vanaf €3750,- per maand.

Woonservicekosten

Veel diensten en voorzieningen zijn bij ons standaard inbegrepen, zoals:
 • Huur van het appartement;
 • Gas, water en elektra;
 • Schoonmaak van het appartement
 • Alle maaltijden (3x per dag) bereid door een (chef-)kok;
 • Wasgoed;
 • Uitgebreid aanbod van culturele activiteiten;
 • Televisie- en telefoonaansluiting;
 • Wifi;
 • Persoonlijk alarmeringssysteem;
 • Gebruik en onderhoud van alle gemeenschappelijke ruimten zoals het restaurant, de (woon)keuken, terras en tuin;
 • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering;
 • Gemeenschappelijke kranten en tijdschriften;
 • De aanwezigheid van 24-uurszorg;
 • De aanwezigheid van een eigen behandelteam met o.a. specialisten ouderengeneeskunde;
 • Persoonlijk begeleider als eerste aanspreekpunt 

Zorgkosten

Indien er ook zorg nodig is maken wij een zorgarrangement op maat, welke we gezamenlijk vastleggen in een persoonlijk zorgleefplan. De benodigde zorg wordt doorgaans volledig gefinancierd vanuit een CIZ indicatie. Wanneer u de zorguren van de indicatie niet toereikend vindt, dan bent u in de gelegenheid om particulier extra zorguren in te kopen. Indien er geen CIZ indicatie wordt afgegeven, dient u de zorgkosten zelf particulier te betalen.

Eigen bijdrage

Bij Domus Magnus betaalt u zelf uw huisvestings- en servicekosten. Dit wordt door de overheid beloond met een lage eigen bijdrage aan het CAK. Deze lage eigen bijdrage is afhankelijk van uw persoonlijke situatie maximaal circa € 850,- per maand. Goed om te weten is dat in een door de overheid gefinancierde (reguliere) zorginstelling u juist een hoge eigen bijdrage aan het CAK betaalt. Deze kan oplopen tot €2.400,- per maand. U kunt uw eigen bijdrage aan een (particuliere) instelling als Domus Magnus op de website van het CAK berekenen. Kies voor ‘hulp of zorg thuis’.

Optionele zaken

Ons uitgebreide woonservicepakket stelt u in staat om veilig, vertrouwd en compleet verzorgd te wonen. Wanneer u nog extra wensen heeft, kunnen we deze voor u faciliteren tegen meerkosten. Denkt u hierbij aan de stomerijdienst, boodschappenservice en maaltijden voor uw bezoek(ers).

Wij zijn u graag van dienst

Wij zijn u graag van dienst

Wilt u meer weten over Het Sint Jozefpaviljoen, dan helpen wij u graag. U kunt ons bellen via onderstaand nummer of een vraag stellen via de button.

085-0645910 Stel een vraag

x