✓  24-uurszorg op locatie                       ✓  Elke dag verse maaltijden
✓  Eigen ruim appartement                    ✓  Uitgebreid welzijn- en activiteitenaanbod
✓  Wekelijks (klassiek) concert              ✓  Loopafstand van het centrum van Hilversum


Midden in een rustige villawijk, vlak naast het centrum van Hilversum, ligt woonzorglocatie Koetshuys Erica. Dit gemeentelijk monument uit 1889 is onderdeel van het voormalig landgoed Erica en bestaat uit een koetshuis en een nieuw gebouwde villa in de tuin. De panden zijn gerestaureerd in historische stijl, maar voorzien van alle moderne gemakken die horen bij een luxueuze zorgwoning.

Indeling

In Koetshuys Erica heeft Domus Magnus 19 appartementen gebouwd die variëren in grootte van 30 tot 45 m2. Elk appartement bestaat uit een ruime woonkamer met slaapgelegenheid en een eigen luxe badkamer met douche en toilet. Een aantal appartementen heeft een Frans balkon of een dakterras. Daarnaast kunnen bewoners genieten van de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de woonkamer met open haard en vleugel, de comfortabele herenkamer en de gezellige woonkeuken. Rondom Koetshuys Erica ligt een ommuurde historische binnentuin met terras, waar bewoners af en toe jeu-de-boules spelen.

Ligging

Koetshuys Erica is splitlevel opgebouwd. Hierdoor zijn er geen lange trappen, maar steeds een aantal treden naar de volgende verdieping. Uiteraard is elk appartement ook goed bereikbaar met de lift. Bovendien is ieder appartement voorzien van een alarminstallatie waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen. Het huis ligt in een rustige omgeving, maar met het centrum van Hilversum op loopafstand. In de buurt van het koetshuis kunnen bezoekers zowel vrij als betaald parkeren. Het station van Hilversum ligt op 10 minuten lopen. 


banner Koetshuys Erica

Locatiemanager

Als locatiemanager is Patrick Eversen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Koetshuys Erica. Dit jaar is Patrick 20 jaar werkzaam binnen de gezondheidszorg. Sinds 2014 is Patrick werkzaam bij Domus Magnus. Eerst bij locatie Hildebrand in Haarlem, en vanaf september 2014 als locatiemanager bij Koetshuys Erica.  

Patrick vindt een sterk team belangrijk en omschrijft het zorgteam van Koetshuys Erica als volgt: ‘’Professionals die met passie zorg verlenen aan bewoners die hulpbehoevend zijn. Waar gezamenlijk, in goed overleg, gekeken wordt naar mogelijkheden en niet naar beperkingen. Waar zorg op maat prioriteit heeft en goed aansluit bij de wensen en mogelijkheden van de bewoner. Waar medewerkers mogen leren en zich ontwikkelen en waarbij gewerkt wordt volgens afspraken die gemaakt zijn.‘’ 


Onze service

Wij bieden persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een exclusieve woonomgeving. Voor deze dienstverlening betaalt de bewoner een vast maandtarief waarmee wonen en dienstverlening worden gedekt. Indien er ook zorg nodig is, wordt deze ingezet via de Wet Langdurige Zorg (WLZ) en de Zorgverzekeringwet (Zvw). Iedereen in Nederland die zorg ontvangt, betaalt een eigen bijdrage.

Onderdeel van het maandtarief

 • Huur van het appartement
 • Verse maaltijdbereiding (ontbijt, lunch en diner)
 • Individueel abonnement vaste telefoon, internet en televisie
 • Schoonmaak appartement
 • Persoonlijke was bewoner
 • Recreatieve en sociaal-culturele activiteiten op locatie
 • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering
 • Gemeenschappelijke kranten en tijdschriften

Voorbeelden van mogelijke meerkosten

 • Stomerijdiensten
 • Boodschappenservice
 • Extra maaltijden voor familie of vrienden
 • Uitstapjes buiten de deur
 • Individuele begeleiding bij vervoer naar familie, dokter of uitstapjes 
 • Verbouwingen in het appartement op wens van de bewoner
 • Individuele gemeentelijke belastingen en heffingen

Ik ben u graag van dienst

Ik ben u graag van dienst

"Bent u op zoek naar een woning met zorg en nieuwsgierig naar Koetshuys Erica? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen, zodat ik u een keer mag rondleiden." - Marieke, relatiemanager

085-0645910 Stel een vraag

x