✓  24-uurszorg op locatie
✓  Elke dag verse maaltijden
✓  Eigen appartement
✓  Uitgebreid welzijn- en activiteitenaanbod
✓  Wekelijks (klassiek) concert
✓  Kleinschalige woonvorm

Aan de rand van het oude centrum van Warnsveld ligt Huis ter Weegen, een kleinschalige woonzorglocatie in een klassiek herenhuis uit 1848. Vlakbij Zutphen, tussen kastelen en buitenplaatsen, biedt Huis ter Weegen een gezellige en huiselijke omgeving speciaal voor ouderen die moeite hebben de regie over hun dagelijks leven te handhaven. 

Indeling

In Huis ter Weegen zijn twaalf sfeervolle appartementen gebouwd, sommige voorzien van een kitchenette en een eigen badkamer. Sommige appartementen hebben een balkon of terras. In de villa is een gezellige gemeenschappelijke woonkamer waar bewoners elkaar treffen voor ontbijt, lunch, diner of het recreatieve programma. Natuurlijk is Huis ter Weegen volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen en is elk appartement voorzien van een alarminstallatie waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen.

Wilt u een indruk krijgen van Huis ter Weegen? Dankzij onderstaande beelden kunt u een virtuele wandeling door het huis en de tuin maken. Wilt u liever een persoonlijke rondleiding?
U kunt hiervoor online een afspraak met ons maken.

Ligging

Huis ter Weegen is door zijn kleinschalige opzet uitermate geschikt voor ouderen met cognitieve problemen. Bewoners voelen zich snel vertrouwd en ontvangen alle zorg en aandacht die ze nodig hebben. Villa Huis ter Weegen ligt in het dorp Warnsveld, dat in 2005 werd samengevoegd met de gemeente Zutphen. 


Bewoners aan het woord:

Judith Röttjers aan het woord

Het komt ook voort uit het gevoel: Als ik later oud en misschien een vorm van dementie heb, hoop ik dat er mensen om me heen zijn die me liefdevol bejegenen.

Lees het volledige verhaal van Judith Röttjers aan het woord

banner Huis ter Weegen

Locatiemanager

Neeske Teunissen is sinds 1979 werkzaam in de ouderenzorg en heeft ruim 25 jaar praktijkervaring ‘aan het bed’. Zij staat dicht bij het primaire proces door haar vroegere functies als Verzorgende IG, EVV’er en kwaliteitsondersteuner. Na het afronden van de opleiding Management in de zorg, heeft zij sinds 2008 leiding gegeven aan diverse afdelingen. Van een somatische zorgvraag en dementie tot welzijn en dagopvang.

Vanuit haar eigen ervaring weet Neeske hoe het er in zorgteams aan toe gaat en kan feilloos inspelen op wat er dagelijks gebeurt. Ze is dan ook een echte verbinder. Het is haar kracht om niet alleen een team samen te brengen, maar ook de samenwerking te zoeken met bewoners, familieleden, zaakwaarnemers en vrijwilligers. Op die manier creëert zij een hecht netwerk, een echt thuis. Sinds april 2018 is Neeske locatiemanager voor Huis ter Weegen en doet dat met bevlogenheid: “Met elkaar maken we het huis tot wat het is. En dat begint bij de bewoners.”


Onze service

Wij bieden persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een exclusieve woonomgeving. Voor deze dienstverlening betaalt de bewoner een vast maandtarief waarmee wonen en dienstverlening worden gedekt. Indien er ook zorg nodig is, wordt deze ingezet via de Wet Langdurige Zorg (WLZ) en de Zorgverzekeringwet (Zvw). Iedereen in Nederland die zorg ontvangt, betaalt een eigen bijdrage.

Onderdeel van het maandtarief

 • Huur van het appartement
 • Verse maaltijdbereiding (ontbijt, lunch en diner)
 • Individueel abonnement vaste telefoon, internet en televisie
 • Schoonmaak appartement
 • Persoonlijke was bewoner
 • Recreatieve en sociaal-culturele activiteiten op locatie
 • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering
 • Gemeenschappelijke kranten en tijdschriften

Voorbeelden van mogelijke meerkosten

 • Stomerijdiensten
 • Boodschappenservice
 • Extra maaltijden voor familie of vrienden
 • Uitstapjes buiten de deur
 • Individuele begeleiding bij vervoer naar familie, dokter of uitstapjes 
 • Verbouwingen in het appartement op wens van de bewoner
 • Individuele gemeentelijke belastingen en heffingen

Kom de sfeer proeven

"Huis ter Weegen is eigenlijk één groot gezellig huis. De warmte en persoonlijke benadering van het personeel is uniek. Ik leid u graag rond." - Neeske Teunissen, locatiemanager

085-0645910 Stel een vraag

x