✓  24-uurszorg op locatie                       ✓  Elke dag verse maaltijden
✓  Eigen ruim appartement                    ✓  Uitgebreid welzijn- en activiteitenaanbod
✓  Wekelijks (klassiek) concert              ✓  Zeer geschikt voor echtparen

In de voortuin van woonzorglocatie Holland in Baarn staan vier indrukwekkende eikenbomen. Het zijn 'prinsessenbomen', een verwijzing naar vier prinsessen van Oranje: Beatrix, Irene, Margriet en Christina. Holland heeft namelijk een bijzondere band met de koninklijke familie. Het huis was een tijd lang in bezit van de Oranjes, en later kwamen de koninginnen Emma, Wilhelmina, Juliana en hun kinderen er regelmatig over de vloer.

Volledig afgestemd op de bewoner

Holland bestaat uit twee aaneengesloten panden waarin Domus Magnus 33 appartementen heeft gebouwd tussen de 30 en 75 m2. Alle appartementen hebben een eigen badkamer. Daarnaast beschikt het monumentale pand Holland over diverse gemeenschappelijke ruimtes, zoals een huiskamer en lounge. Daar vinden regelmatig concerten plaats. In de winter kunt u er heerlijk zitten bij de openhaard. Holland is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. Elk appartement is voorzien van een alarminstallatie waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen.

Ligging

Holland ligt in een rustige, groene villawijk, aan de ene kant begrensd door de Pekingtuin, een mooi aangelegd park waar het fijn wandelen is. Aan de andere kant ligt een kleinschalig winkelgebied op enkele minuten lopen. Voor bezoekers is Holland uitstekend bereikbaar: station Baarn is tien minuten wandelen, snelweg A1 ligt op een paar minuten rijden. Parkeren is mogelijk op eigen terrein. 


banner Holland

Locatiemanager

Ingrid de Laet is ruim 30 jaar werkzaam in de zorg, eerst als verpleegkundige en vervolgens in heeft ze diverse leidinggevende functies en interim werkzaamheden gedaan. Haar interim werkzaamheden leidden tot haar liefde voor de ouderenzorg. Sinds september 2017 is zij gestart bij Domus Magnus; "Een prachtige organisatie om voor te mogen werken. Jong en dynamisch, volop in ontwikkeling en beweging." aldus Ingrid. 

Haar motto in haar werk is al jaren stilstaan bij de vraag “Hoe wil ik zelf oud worden?” Dat sluit nauw aan bij de visie van Domus Magnus. Ze staat als mens positief in het leven en ziet een probleem als een uitdaging, een klacht als een kado. Dit helpt om scherp te blijven! "Professionele en vooral warme en kwalitatieve zorg op maat bieden. Er met elkaar elke dag een feestje van proberen te maken binnen de gegeven mogelijkheden van het leven."

Ingrid haalt haar energie naast haar werk vooral uit haar kids en hobby’s:  op het Scheveningse strand hardlopen om het hoofd leeg te maken. Daarnaast houdt ze van roeien, boksen en de racefiets. Is zij niet aan het sporten dan vindt ze het heerlijk om te koken en uitgebreid te tafelen, te relaxen met een boek of is zij bezig met het restylen van haar huis.  


Onze service

Wij bieden persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een exclusieve woonomgeving. Voor deze dienstverlening betaalt de bewoner een vast maandtarief waarmee wonen en dienstverlening worden gedekt. Indien er ook zorg nodig is, wordt deze ingezet via de Wet Langdurige Zorg (WLZ) en de Zorgverzekeringwet (Zvw). Iedereen in Nederland die zorg ontvangt, betaalt een eigen bijdrage.

Onderdeel van het maandtarief

 • Huur van het appartement
 • Verse maaltijdbereiding (ontbijt, lunch en diner)
 • Individueel abonnement vaste telefoon, internet en televisie
 • Schoonmaak appartement
 • Persoonlijke was bewoner
 • Recreatieve en sociaal-culturele activiteiten op locatie
 • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering
 • Gemeenschappelijke kranten en tijdschriften

Voorbeelden van mogelijke meerkosten

 • Stomerijdiensten
 • Boodschappenservice
 • Extra maaltijden voor familie of vrienden
 • Uitstapjes buiten de deur
 • Individuele begeleiding bij vervoer naar familie, dokter of uitstapjes 
 • Verbouwingen in het appartement op wens van de bewoner
 • Individuele gemeentelijke belastingen en heffingen

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten?

"Graag vertel ik u meer over het wonen en leven op deze bijna 'koninklijke' locatie tijdens een rondleiding." - Marieke, relatiemanager

085-0645910 Stel een vraag

x