✓  24-uurszorg aanwezig
✓  Elke dag verse maaltijden
✓  Eigen ruim appartement
✓  Uitgebreid activiteitenaanbod
✓  Wekelijks (klassiek) concert
✓  Zeer geschikt voor echtparen

Sfeervolle woonzorg op bijzondere locatie in Baarn

Gelegen tussen een mooi park en een kleinschalig winkelgebied vindt u woonzorglocatie Holland in Baarn. Een kleinschalige en sfeervolle locatie waar uw persoonlijke zorg en welzijn op één staan.

Wonen met zorg in unieke villa

Ligging

Holland is een ruim opgezette woonzorglocatie op loopafstand van winkels en de Pekingtuin, een mooi aangelegd park waar het fijn wandelen is. Voor bezoekers is Holland uitstekend bereikbaar: station Baarn is tien minuten wandelen, snelweg A1 ligt op een paar minuten rijden. Parkeren is mogelijk op het eigen terrein.

In de voortuin van woonzorglocatie Holland in Baarn staan vier indrukwekkende eikenbomen. Het zijn 'prinsessenbomen', een verwijzing naar vier prinsessen van Oranje: Beatrix, Irene, Margriet en Christina. Holland heeft namelijk een bijzondere band met de koninklijke familie. Het huis was een tijd lang in bezit van de Oranjes, en later kwamen de koninginnen Emma, Wilhelmina, Juliana en hun kinderen er regelmatig over de vloer.

Indeling

Holland bestaat uit twee aaneengesloten panden waarin Domus Magnus 31 appartementen heeft gebouwd tussen de 30 en 75 m2. Alle appartementen hebben een eigen badkamer. Daarnaast beschikt het monumentale pand Holland over diverse gemeenschappelijke ruimtes, zoals een huiskamer, sfeervolle open keuken en lounge. Daar vinden regelmatig concerten plaats. In de winter kunt u er heerlijk zitten bij de openhaard. Holland is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. Elk appartement is voorzien van een alarminstallatie waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen.

Betrokken ouderenzorg

Bij Holland kan men rekenen op professionele ouderenzorg, aangepast op de persoonlijke wensen en behoeften van onze bewoners. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het horen en zien van onze bewoners is daarbij van groot belang. Wij respecteren uw privacy, maar zijn er wanneer u gezelschap zoekt of een luisterend oor. Als de zorgvraag verandert of de zorgindicatie wijzigt, groeit de geboden zorg met u mee.

Aangenaam en sfeervol leven 

Naast de zorg bieden de welzijnsmedewerkers ook een dagelijks activiteitenaanbod. Er worden uitstapjes, themaweken en andere afwisselende activiteiten georganiseerd. Het hoogtepunt van de dag is wanneer de heerlijke geur uit de open keuken het restaurant vult en iedereen aan alle keurig gedekte tafels aanschuift. Naast het gezelschap van de medebewoners, wonen sommige bewoners nog samen met een partner of een eigen huisdier. Het zijn deze persoonlijke elementen die de woonzorg in Baarn echt uniek maken.  

Brochure aanvragen?

Vraag nu vrijblijvend een brochure aan van deze woonzorglocatie. De brochure wordt gratis naar u opgestuurd. Klik hier om de brochure aan te vragen.

Rondleiding

Neemt u via onderstaande 'tour' alvast een virtuele rondleiding bij woonzorglocatie Holland in Baarn.
Wilt u een persoonlijke rondleiding door een van onze relatiemanagers? Neem dan gerust contact met ons op.banner Holland

Ingrid de Laet is ruim 30 jaar werkzaam in de zorg, eerst als verpleegkundige en vervolgens in heeft ze diverse leidinggevende functies en interim werkzaamheden gedaan. Haar interim werkzaamheden leidden tot haar liefde voor de ouderenzorg. Sinds september 2017 is zij gestart bij Domus Magnus; "Een prachtige organisatie om voor te mogen werken. Jong en dynamisch, volop in ontwikkeling en beweging." aldus Ingrid. 

Haar motto in haar werk is al jaren stilstaan bij de vraag “Hoe wil ik zelf oud worden?” Dat sluit nauw aan bij de visie van Domus Magnus. Ze staat als mens positief in het leven en ziet een probleem als een uitdaging, een klacht als een kado. Dit helpt om scherp te blijven! "Professionele en vooral warme en kwalitatieve zorg op maat bieden. Er met elkaar elke dag een feestje van proberen te maken binnen de gegeven mogelijkheden van het leven."

Ingrid haalt haar energie naast haar werk vooral uit haar kids en hobby’s:  op het Scheveningse strand hardlopen om het hoofd leeg te maken. Daarnaast houdt ze van roeien, boksen en de racefiets. Is zij niet aan het sporten dan vindt ze het heerlijk om te koken en uitgebreid te tafelen, te relaxen met een boek of is zij bezig met het restylen van haar huis.  


Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Een deel van deze woonservicekosten is, afhankelijk van uw persoonlijke financiële en fiscale situatie, als specifieke zorgkosten aftrekbaar in de aangifte inkomstenbelasting. Bij Holland hanteren wij een vanafprijs van €3000,- voor de woonservicekosten per maand.

Woonservicekosten

Veel diensten en voorzieningen zijn bij ons standaard inbegrepen, zoals:
 • Huur van het appartement;
 • Gas, water en elektra;
 • Schoonmaak van het appartement
 • Alle maaltijden (3x per dag) bereid door een (chef-)kok;
 • Wasgoed;
 • Uitgebreid aanbod van culturele activiteiten;
 • Televisie- en telefoonaansluiting;
 • Wifi;
 • Persoonlijk alarmeringssysteem;
 • Gebruik en onderhoud van alle gemeenschappelijke ruimten zoals het restaurant, de (woon)keuken, terras en tuin;
 • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering;
 • Gemeenschappelijke kranten en tijdschriften;
 • De aanwezigheid van 24-uurszorg;
 • De aanwezigheid van een eigen behandelteam met o.a. specialisten ouderengeneeskunde;
 • Persoonlijk begeleider als eerste aanspreekpunt 

Zorgkosten

Indien er ook zorg nodig is maken wij een zorgarrangement op maat, welke we gezamenlijk vastleggen in een persoonlijk zorgleefplan. De benodigde zorg wordt doorgaans volledig gefinancierd vanuit een CIZ indicatie. Wanneer u de zorguren van de indicatie niet toereikend vindt, dan bent u in de gelegenheid om particulier extra zorguren in te kopen. Indien er geen CIZ indicatie wordt afgegeven, dient u de zorgkosten zelf particulier te betalen.

Eigen bijdrage

Bij Domus Magnus betaalt u zelf uw huisvestings- en servicekosten. Dit wordt door de overheid beloond met een lage eigen bijdrage aan het CAK. Deze lage eigen bijdrage is afhankelijk van uw persoonlijke situatie maximaal circa € 850,- per maand. Goed om te weten is dat in een door de overheid gefinancierde (reguliere) zorginstelling u juist een hoge eigen bijdrage aan het CAK betaalt. Deze kan oplopen tot €2.400,- per maand. U kunt uw eigen bijdrage aan een (particuliere) instelling als Domus Magnus op de website van het CAK berekenen. Kies voor ‘hulp of zorg thuis’.

Optionele zaken

Ons uitgebreide woonservicepakket stelt u in staat om veilig, vertrouwd en compleet verzorgd te wonen. Wanneer u nog extra wensen heeft, kunnen we deze voor u faciliteren tegen meerkosten. Denkt u hierbij aan de stomerijdienst, boodschappenservice en maaltijden voor uw bezoek(ers).

Een voorstel op maat?

Bent u geïnteresseerd? Kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding. We maken graag kennis tijdens een kop koffie en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en een voorstel op maat te maken.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten?

"Graag vertel ik u meer over het wonen en leven op deze bijna 'koninklijke' locatie tijdens een rondleiding." - Marieke, relatiemanager

085-0645910 Stel een vraag

x