✓ 24-uurszorg op afroep              ✓ Verse maaltijden
✓ Eigen ruim appartement           ✓ Uitgebreid welzijn- en activiteitenaanbod
✓ Wekelijks (klassiek) concert     ✓ Echtparen kunnen samen blijven wonen

Woonzorgcentrum De Sterreschans is gehuisvest in een voormalig schippersinternaat in Nijmegen. De locatie heeft 43 luxe woonzorgappartementen die variëren tussen de 65 en 120 m2. Ieder appartement is voorzien van een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Verder is er een zonnige binnentuin waar u heerlijk kunt genieten van een boek of de rust. Zo kunt u wonen zoals u gewend bent, maar dan met zorg op maat. Het monumentale karakter is zoveel mogelijk bewaard gebleven tijdens de verbouwingen, dit maakt De Sterreschans uniek.

De Sterreschans staat garant voor luxe ouderenzorg. Alle faciliteiten en zorg zijn aanwezig om hier comfortabel oud te worden. Zo is de locatie volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen en is elk appartement voorzien van een alarminstallatie waarmee u 24 uur per dag hulp kunt inroepen. Ook is er een ondergrondse parkeergarage waar u en uw familie de auto kwijt kunnen.

 


Bewoners aan het woord:

De heer van der Linden over de zorg in De Sterreschans in Nijmegen

Er zijn altijd activiteiten waar je aan mee kan doen, maar je kan dus ook gewoon rustig gaan zitten en luisteren naar mooie muziek. Ik ben echt onvoorstelbaar blij dat ik hier woon.

Lees het volledige verhaal van De heer van der Linden over de zorg in De Sterreschans in Nijmegen

Mevrouw van Steen over woonzorglocatie De Sterreschans in Nijmegen

Toen ik 89 was bedacht ik me dat het zelfstandig wonen niet altijd door kon gaan. Zou het nog verantwoord zijn om op mijn 90ste alleen te wonen? Ik besloot om me te gaan oriënteren.

Lees het volledige verhaal van Mevrouw van Steen over woonzorglocatie De Sterreschans in Nijmegen

banner De Sterreschans

Locatiemanager

Locatiemanager Hanny van Horrik  is sinds april 2016 locatiemanager van De Sterreschans. Ze is haar carrière begonnen als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis. Na de HBO-V heeft ze ervaring opgedaan in veel velden van de zorg: thuiszorg, verstandelijk gehandicaptenzorg en verpleeghuiszorg. De laatste 20 jaar is Hanny vooral werkzaam geweest in leidinggevende functies.

‘’De functie van locatiemanager van De Sterreschans is een mooie stap in mijn carrière. Een unieke woonvoorziening in een prachtig monumentaal pand. Domus Magnus biedt bewoners de mogelijkheid om hun ‘oude dag’ door te brengen in een beschermde woonomgeving met de voortzetting van het wooncomfort en de levensstijl die zij gewend zijn. In De Sterreschans staat een fantastisch team elke dag klaar om goede zorg, begeleiding, (technische) ondersteuning en heerlijke maaltijden te realiseren. Als locatiemanager sta ik graag dicht bij de bewoners en de medewerkers. Ik vind het belangrijk om samen met alle medewerkers een goede en fijne woon- en leefomgeving te realiseren voor de bewoners.”


Onze service

Wij bieden persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een exclusieve woonomgeving. Voor deze dienstverlening betaalt de bewoner een vast maandtarief waarmee wonen en dienstverlening worden gedekt. Indien er ook zorg nodig is, wordt deze ingezet via de Wet Langdurige Zorg (WLZ) en de Zorgverzekeringwet (Zvw). Iedereen in Nederland die zorg ontvangt, betaalt een eigen bijdrage.

Onderdeel van het maandtarief

 • Huur van het appartement
 • Verse maaltijdbereiding (ontbijt, lunch en diner)
 • Individueel abonnement vaste telefoon, internet en televisie
 • Schoonmaak appartement
 • Persoonlijke was bewoner
 • Recreatieve en sociaal-culturele activiteiten op locatie
 • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering
 • Gemeenschappelijke kranten en tijdschriften

Voorbeelden van mogelijke meerkosten

 • Stomerijdiensten
 • Boodschappenservice
 • Extra maaltijden voor familie of vrienden
 • Uitstapjes buiten de deur
 • Individuele begeleiding bij vervoer naar familie, dokter of uitstapjes 
 • Verbouwingen in het appartement op wens van de bewoner
 • Individuele gemeentelijke belastingen en heffingen

Ik ben u graag van dienst

Ik ben u graag van dienst

"Wilt u meer weten over het wonen en leven in De Sterreschans? Ik vertel u er graag meer over tijdens een kopje koffie." - Babs, relatiemanager

085-0645910 Stel een vraag

x