✓ 25 appartementen
✓ Uniek en centraal gelegen aan de Maliebaan
✓ 24-uurszorg garantie
✓ Tuin van 1000 m2
✓ Uitgebreid activiteitenprogramma
✓ Opent november 2020

Sfeervolle woonzorg in Utrecht

Aan de Maliebaan in Utrecht opent in november 2020 De Lindeborg. Een uniek gelegen locatie om te wonen met zorg. De Lindeborg krijgt op dit moment echt vorm; zo is er gestart met schilderwerkzaamheden, het vernieuwen van het dak en het plaatsen van kozijnen.

Rustig en aangenaam wonen in de Domstad

Ligging

De Lindeborg ligt aan de historische en bekende Maliebaan, op nummer 34. De Maliebaan is één van de mooiste lanen van Utrecht en makkelijk te bereiken vanaf de ring. De naam De Lindeborg is een verwijzing naar de vele prachtige lindebomen die de Maliebaan flankeren. Als u bij De Lindeborg de deur uitloopt, wandelt u in 10 minuten zo het Museumkwartier, Wilhelminapark of de oude binnenstad in. Het sfeervolle Utrecht heeft een rijk cultureel en culinair aanbod met talloze musea en vele restaurants.

Indeling

De Lindeborg biedt 25 appartementen die variëren in grootte van 34 tot 71 m2. De appartementen zijn verdeeld over de drie etages en het souterrain. Tien appartementen kijken uit op de Maliebaan, de andere appartementen liggen aan de achterzijde van het pand, waarvan drie aan de tuin gelegen zijn. Een aantal beschikt over een eigen terras. Achter het huis komt er een ruime, besloten binnentuin met daarin onder meer een eetbare tuin. Zo wordt het voor de kok mogelijk om samen met een bewoner groente voor het eten te oogsten. Het gebouw is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. Elk appartement bestaat uit een woonkamer, veelal een aparte slaapkamer, een kitchenette en een badkamer. Met het alarmeringssysteem kunnen bewoners 24 uur per dag de hulp van het altijd aanwezige personeel inroepen.

Innovaties

De zorgvilla in Utrecht kent een rijke historische waarde, maar er is zeker ruimte voor moderne, hedendaagse functionaliteiten. Bij de bouw worden verschillende innovatieve technologieën toegepast op het gebied van ouderen- en dementiezorg. Alle appartementen hebben een badkamer met ingebouwde infraroodpanelen, die zorgen voor aangename warmte na het douchen. Er wordt ook een speciaal energiezuinig, biodynamisch lichtplan gemaakt waarmee daglicht en schemering worden nagebootst. Daarnaast beschikt ieder appartement over een hospitality tv. Iedere week wordt er een live (veelal klassiek) concert georganiseerd. Het kan echter voorkomen dat een bewoner zich niet goed genoeg voelt om dit bij te wonen, maar het concert niet wil missen. Door de aanwezigheid van hospitality tv, is het mogelijk om de live beelden van het concert in het appartement te bekijken.
 

Betrokken en professionele ouderenzorg

Bij De Lindeborg kunt u rekenen op professionele woonzorg, aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig. Persoonlijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het horen en zien van onze bewoners is daarbij van groot belang. Wij respecteren uw privacy, maar zijn er wanneer u gezelschap zoekt of een luisterend oor. Als de zorgvraag verandert of de zorgindicatie wijzigt, groeit de geboden zorg met u mee.

Aangenaam leven

Naast de zorg bieden de welzijnsmedewerkers een uitgebreid activiteitenaanbod. Het koetshuis in de tuin van De Lindeborg wordt een fijne plek om mini-concerten, workshops en lezingen bij te wonen. Een kok verzorgt dagelijks al uw verse maaltijden.

Brochure aanvragen?

Vraag nu vrijblijvend een brochure aan van De Lindeborg of bel met 085-0645910 om informatie in te winnen over deze nieuwe woonzorglocatie in Utrecht.


banner De Lindeborg (opent november 2020)

Heeft u tijdelijk zorg nodig, bijvoorbeeld voor herstel na een operatie of een ziekenhuisopname? Of wilt u of een familielid graag een periode tot rust komen? Ook voor tijdelijke zorg kunt u, wanneer eind 2020 deze nieuwe locatie geopend is, bij De Lindeborg terecht. De Lindeborg biedt compleet ingerichte zorghotelappartementen. De geboden zorg loopt uiteen van lichte verzorging tot intensieve verpleging en behandeling. Daarnaast staan alle faciliteiten van de locatie tot uw beschikking. Zo kunt u in huiselijke sfeer herstellen met de veilige zekerheid van 24-uurszorg.
 

Locatiemanager

Lex Corbijn krijgt als locatiemanager De Lindeborg onder zijn hoede. Van oorsprong is Lex verpleegkundige (A en B) met opleidingen op het gebied van ondernemerschap en management. Hij is locatiemanager geweest in verpleeg- en verzorgingshuizen en inspecteur bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Als laatste volgde hij de postdoctorale studie ‘Management in dienstverlenende organisaties. Sinds 2011 is Lex locatiemanager bij Domus Magnus, onder andere bij de locaties De Sterreschans in Nijmegen, Landgoed Klein Engelenburg in Brummen en De Boschstede in 's-Hertogenbosch. 


Kosten

Wij bieden een full service pakket voor wonen, zorg en leven. Hiervoor betaalt u een vaste maandelijkse bijdrage, de woonservicekosten. Een deel van deze woonservicekosten zijn afhankelijk van uw persoonlijke, financiële situatie één keer per jaar fiscaal aftrekbaar. Bij De Lindeborg woont u vanaf €3750,- per maand.

Woonservicekosten

Veel diensten en voorzieningen zijn bij ons standaard inbegrepen, zoals:
 • Huur van het appartement;
 • Gas, water en elektra;
 • Schoonmaak van het appartement
 • Alle maaltijden (3x per dag) bereid door een (chef-)kok;
 • Wasgoed;
 • Uitgebreid aanbod van culturele activiteiten;
 • Televisie- en telefoonaansluiting;
 • Wifi;
 • Persoonlijk alarmeringssysteem;
 • Gebruik en onderhoud van alle gemeenschappelijke ruimten zoals het restaurant, de (woon)keuken, terras en tuin;
 • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering;
 • Gemeenschappelijke kranten en tijdschriften;
 • De aanwezigheid van 24-uurszorg;
 • De aanwezigheid van een eigen behandelteam met o.a. specialisten ouderengeneeskunde;
 • Persoonlijk begeleider als eerste aanspreekpunt 

Zorgkosten

Indien er ook zorg nodig is maken wij een zorgarrangement op maat, welke we gezamenlijk vastleggen in een persoonlijk zorgleefplan. De benodigde zorg wordt doorgaans volledig gefinancierd vanuit een CIZ indicatie. Wanneer u de zorguren van de indicatie niet toereikend vindt, dan bent u in de gelegenheid om particulier extra zorguren in te kopen. Indien er geen CIZ indicatie wordt afgegeven, dient u de zorgkosten zelf particulier te betalen.

Eigen bijdrage

Bij Domus Magnus betaalt u zelf uw huisvestings- en servicekosten. Dit wordt door de overheid beloond met een lage eigen bijdrage aan het CAK. Deze lage eigen bijdrage is afhankelijk van uw persoonlijke situatie maximaal circa € 850,- per maand. Goed om te weten is dat in een door de overheid gefinancierde (reguliere) zorginstelling u juist een hoge eigen bijdrage aan het CAK betaalt. Deze kan oplopen tot €2.400,- per maand. U kunt uw eigen bijdrage aan een (particuliere) instelling als Domus Magnus op de website van het CAK berekenen. Kies voor ‘hulp of zorg thuis’.

Optionele zaken

Ons uitgebreide woonservicepakket stelt u in staat om veilig, vertrouwd en compleet verzorgd te wonen. Wanneer u nog extra wensen heeft, kunnen we deze voor u faciliteren tegen meerkosten. Denkt u hierbij aan de stomerijdienst, boodschappenservice en maaltijden voor uw bezoek(ers).

Wij zijn u graag van dienst

Wilt u meer weten over De Lindeborg, dan helpen wij u graag. U kunt ons bellen via onderstaand nummer of een vraag stellen via de button.

085-0645910 Stel een vraag

x