Domus Magnus opent in de zomer van 2020 De Lindeborg, een nieuwe woonzorglocatie aan de Utrechtse Maliebaan. Het klassieke herenhuis op nummer 34  werd eind 19e eeuw gebouwd en is sindsdien regelmatig aangepast en gerenoveerd. De kantoren die in de jaren '60 in het pand zijn gekomen, maken plaats voor 23 ruime woonzorgappartementen tussen de 30 en 70 m2.

Indeling

De appartementen bestaan uit een woonkamer, een ruime slaapkamer, een kitchenette en een eigen badkamer met douche en toilet. Het hele pand is afgestemd op de mobiliteits- en zorgbehoeften van ouderen. Ieder appartement is voorzien van een persoonlijke alarminstallatie waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen. Een aantal appartementen beschikt over een dakterras.

Ligging

De naam De Lindeborg is een verwijzing naar de vele prachtige Lindebomen die de Maliebaan flankeren. Aan de achterkant van De Lindeborg wordt een riante tuin van ruim 1.000 m2 aangelegd, die grenst aan de appartementen in het souterrain en de patio. In de tuin zullen straks heesters, bomen en een rijke schakering aan vaste planten groeien. In het koetshuis achterin de tuin komt een ruimte voor kleine concerten, lezingen en workshops.  De Maliebaan staat bekend als één van de mooiste lanen van Utrecht. Als u bij De Lindeborg de deur uitloopt, wandelt u zo het aangrenzende museumkwartier en de oude binnenstad in.