✓  24-uurszorg op locatie                       ✓  Elke dag verse maaltijden
✓  Eigen appartement                             ✓  Uitgebreid welzijn- en activiteitenaanbod
✓  Wekelijks (klassiek) concert              ✓  Kleinschalige woonvorm

Midden in de groene villawijk Trompenberg in Hilversum ligt woonzorglocatie Benvenuta, een landhuis naar een ontwerp van Jan Dullaart (1891 – 1957). Rijksmonument Benvenuta werd gebouwd in 1929 en is een prachtig voorbeeld van de Amsterdamse School, met fijn glas in lood en een bijzondere Jugendstil-inrichting.

In Benvenuta zijn tien ruime appartementen tussen de 25 en 52 m2 aangelegd, allen voorzien van een eigen badkamer en slaapgedeelte. De privé-appartementen kunnen uiteraard naar eigen smaak worden ingericht. Daarnaast beschikt Benvenuta over een aantal riante gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een woonkamer met open haard en vleugel, een goedgevulde bibliotheek, een lounge en een gezellige woonkeuken.  Natuurlijk is Benvenuta volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen en is elk appartement voorzien van een alarminstallatie waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen.

Rondom Benvenuta ligt een schitterend aangelegde tuin, met tuintheater. De besloten veranda’s en het gezellige terras van de woonkeuken bieden toegang tot het ruime en licht glooiende grasveld. Benvenuta is makkelijk te bereiken met de auto en rondom het huis kan vrij worden geparkeerd. Het openbaar vervoer ligt op 5 minuten wandelen. Ook op loopafstand bevindt zich het Spanderswoud, een recreatiebos waar fijne wandelingen te maken zijn. 


Bewoners aan het woord:

De familie Kohnstamm over de zorg voor hun moeder bij woonzorglocatie Benvenuta in Hilversum

Wat ons telkens weer zo enorm opvalt, is de ongelofelijke vriendelijke en persoonlijke bejegening van de verzorgenden bij Benvenuta. Niet alleen tegen onze moeder, maar ook naar ons en de andere bewoners.

Lees het volledige verhaal van De familie Kohnstamm over de zorg voor hun moeder bij woonzorglocatie Benvenuta in Hilversum

banner Benvenuta

Locatiemanager

Theo heeft in het verleden in zowel de techniek als de communicatie gewerkt, maar ontdekte bijna 10 jaar geleden dat zijn echte passie de zorg voor mensen was. Vanuit vrijwilligerswerk in het Hilversumse Hospice koos hij in 2007 voor een carrière in de zorg. Theo is vanaf de oprichting bij Benvenuta betrokken geweest en heeft in 2015 de stap naar de functie van locatiemanager gezet.

Door zijn brede achtergrond en communicatieve vaardigheden weet hij de dagelijkse gang van zaken uitstekend in goede banen te leiden.

Theo is geliefd bij de bewoners en hun familie vanwege zijn rustige natuur en het feit dat hij altijd een luisterend oor heeft, maar ook het team weet dat ze van hem op aan kunnen. Benvenuta heeft dan ook een sterk en stabiel team dat er bewust voor heeft gekozen om in dit prachtige monumentale pand te werken.


Onze service

Wij bieden persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een exclusieve woonomgeving. Voor deze dienstverlening betaalt de bewoner een vast maandtarief waarmee wonen en dienstverlening worden gedekt. Indien er ook zorg nodig is, wordt deze ingezet via de Wet Langdurige Zorg (WLZ) en de Zorgverzekeringwet (Zvw). Iedereen in Nederland die zorg ontvangt, betaalt een eigen bijdrage.

Onderdeel van het maandtarief

 • Huur van het appartement
 • Verse maaltijdbereiding (ontbijt, lunch en diner)
 • Individueel abonnement vaste telefoon, internet en televisie
 • Schoonmaak appartement
 • Persoonlijke was bewoner
 • Recreatieve en sociaal-culturele activiteiten op locatie
 • Inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering
 • Gemeenschappelijke kranten en tijdschriften

Voorbeelden van mogelijke meerkosten

 • Stomerijdiensten
 • Boodschappenservice
 • Extra maaltijden voor familie of vrienden
 • Uitstapjes buiten de deur
 • Individuele begeleiding bij vervoer naar familie, dokter of uitstapjes 
 • Verbouwingen in het appartement op wens van de bewoner
 • Individuele gemeentelijke belastingen en heffingen

Wij zijn u graag van dienst

Wij zijn u graag van dienst

De kleinste locatie van Domus Magnus, maar toch zo groots van binnen. Ik nodig u graag uit om eens langs te komen en de huiselijkheid te ervaren." - Marieke, relatiemanager

085-0645910 Stel een vraag

x