Persoonlijke en kleinschalige ouderenzorg

Koetshuys Erica in Hilversum

banner Persoonlijke en kleinschalige ouderenzorg

Luxe woonzorg op maat

Persoonlijke en kleinschalige ouderenzorg in Hilversum

Bent u op zoek naar een kleinschalige zorgvilla in Hilversum voor uzelf of uw ouder(s)? Maak kennis met Koetshuys Erica. In deze knusse, door groen omgeven villa bevinden zich 19 sfeervolle woonzorgappartementen. Speciaal geschikt voor ouderen die veilig, vertrouwd en met 24-uurszorg willen wonen.

Koetshuys Erica is een woonzorglocatie van Domus Magnus. Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie die intensieve particuliere ouderenzorg biedt op kleinschalige locaties. Ouderen wonen zelfstandig in een appartement inclusief de aanwezigheid van 24-uurszorg, een eigen behandelteam en dienstverlening zoals de wasservice, maaltijdvoorziening door een chef-kok en een welzijnsprogramma op alle locaties. De zorg wordt geleverd met eigen personeel.

Wilt u persoonlijk kennis met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een gratis brochure of rondleiding aan. U bent van harte welkom!


Wij zijn u graag van dienst

Wij zijn u graag van dienst

"Bent u op zoek naar een woning met zorg en bent u nieuwsgierig naar Koetshuys Erica? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen." - Marieke Gitzels, relatiemanager

085-0645910 Stel een vraag