Woonzorglocatie Holland

Kleinschalige en persoonlijke ouderenzorg in Baarn

banner Woonzorglocatie Holland

Luxe woonzorg op maat

Persoonlijke en kleinschalige ouderenzorg in Baarn

Bent u op zoek naar een kleinschalige zorgvilla in Baarn voor uzelf of uw ouder(s)? Maak kennis met Holland. In dit statige huis zijn 31 appartementen gerealiseerd waar u zelfstandig kunt wonen met 24-uurszorg.

Holland is een woonzorglocatie van Domus Magnus. Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie die intensieve particuliere ouderenzorg biedt op kleinschalige locaties. Ouderen wonen zelfstandig in een appartement inclusief de aanwezigheid van 24-uurszorg, een eigen behandelteam en dienstverlening zoals de wasservice, maaltijdvoorziening door een chef-kok en een welzijnsprogramma op alle locaties. De zorg wordt geleverd met eigen personeel. Ook voor tijdelijke zorg, bijvoorbeeld voor herstel na een operatie, kunt u bij Holland terecht.

Wilt u persoonlijk kennis met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een gratis brochure of rondleiding aan. U bent van harte welkom!


Wij zijn u graag van dienst

Wij zijn u graag van dienst

"Bent u op zoek naar een woning met zorg en bent u nieuwsgierig naar locatie Holland? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen." - Marieke Gitzels, relatiemanager

085-0645910 Stel een vraag