Onze locaties in Gelderland

Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie met een aantal locaties in de provincie Gelderland. Vindt u het belangrijk dat alle benodigde zorg binnen handbereik is? Bent u op zoek naar een sfeervol appartement in een monumentaal pand? Hier kunt u op rekenen bij Domus Magnus. Wij hebben aandacht voor de grote én kleine dingen die het leven de moeite waard maken. Volledig ingericht op een goed verzorgd en waardevol leven.

Wonen in Gelderland
Een aantal woonzorglocaties van Domus Magnus zijn gevestigd in Warnsveld en Brummen. Op deze locaties bieden wij een volledig pakket van zorg, wonen en dienstverlening aan. Alles op maat, tot en met de laatste levensfase. Op deze manier zijn wij een alternatief voor de reguliere verzorgings- en verpleeghuiszorg, dan wel de (intensieve) thuiszorg.

Zorg
Een professioneel team van verpleegkundigen en verzorgen staat voor u klaar. Wij bieden onder andere persoonlijke verzorging, verpleging en nachtzorg. Dat wil zeggen 24-uurs zorg, 7 dagen per week. Samen met u stellen we een zorgleefplan op, waar we uw wensen graag in opnemen. Ook als uw zorgbehoefte verandert, bijvoorbeeld wanneer u tijdelijk extra zorg nodig heeft, groeit het zorgaanbod mee. Wij kunnen u ervan verzekeren dat u onder vrijwel alle omstandigheden in uw eigen appartement kunt blijven wonen.

Leven
Bij de locaties van Domus Magnus vinden we het belangrijk dat de grote én kleine dingen het leven de moeite waard maken. Daarom organiseren we bij onze locaties in Gelderland met regelmaat activiteiten als kunstworkshops, lezingen en huiskamerconcerten, vaak onder het genot van een hapje en drankje. Familieleden en vrienden zijn daarbij ook van harte welkom. Wij streven er naar onze activiteiten zo veel mogelijk af te stemmen op de wensen en behoeften van onze bewoners.

Huis ter Weegen en Huis Welgelegen in Warnsveld
Huis Welgelegen en Huis ter Weegen in Warnsveld zijn beide kleinschalige locaties. Dit houdt in dat de huizen zeer geschikt zijn voor ouderen die moeite hebben de regie over hun dagelijks leven te handhaven. Vanwege de kleine groepen kunnen we ons richten op het individu. We houden rekening met de inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes, zodat onze bewoners zich prettig en op hun gemak voelen. Daarnaast plannen we rustmomenten voor onze bewoners in en organiseren we bewegingsactiviteiten, prikkelen we hun zintuigen door bijvoorbeeld een appeltaart te bakken. Ons uitgangspunt is om de tijd voor u te hebben, een luisterend oor te bieden en u alle aandacht te geven. We luisteren dan ook graag naar u, uw familie, vrienden en kennissen om mensenlijke zorg te bieden. Op deze manier proberen we de levenskwaliteit van onze bewoners (met dementie) te verhogen.

Huis ter Weegen


Huis Welgelegen

Landgoed Klein Engelenburg in Brummen
Klein Engelenburg is een locatie met een prachtig landgoed in Brummen. Op bijna vier hectare staat het klassieke landhuis met bijbehorende orangerie en een tuinmanswoning. Enkele jaren geleden zijn daar twee vleugels bijgebouwd. De orangerie en tuinmanswoning lenen zich goed voor mensen met dementie. In het landhuis wonen mensen die zelfstandig kunnen en willen wonen. In alle gebouwen is een lift aanwezig. De appartementen zijn voorzien van een persoonlijk alarmeringssysteem, waarmee bewoners 24 uur per dag zorg kunnen inroepen. De locatie is ruim opgezet, hierdoor kunnen de bewoners naar hartelust wandelen en genieten van de groene omgeving. Daarnaast bent u bij Klein Engelenburg op het juiste adres als u op zoek bent naar tijdelijke zorg. Na herstel van een operatie of ziekenhuisbezoek, of om uw mantelzorger(s) te ontlasten. Wat de reden ook is, u bent altijd van harte welkom.

Klein Engelenburg

De Sterreschans in Nijmegen
De Sterreschans is een monumentaal pand in Nijmegen-Oost. Het voormalig schippersinternaat is omgebouwd tot een luxe woonzorglocatie met 43 zorgappartementen. In 2010 en 2011 zijn twee vleugels aangebouwd, waardoor een zonnige binnentuin is ontstaan. De grote appartementen zijn zeer geschikt voor echtparen. In de tuin lopen fraaie wandelpaden langs de grote vijver, de verschillende tuinflora en de jeu de boules-baan. Overal zijn zitjes gemaakt, uiteraard rekening houdend met de mobiliteitswensen van ouderen. Wonen in De Sterreschans betekent: veel rust en privacy, maar ook alle mogelijkheid om samen te dineren of mee te doen met de vele activiteiten, zoals het wekelijkse concert. Kom gerust eens een kijkje nemen in Nijmegen.

De Sterreschans