Films

Graag geven we u een nog beter beeld van Domus Magnus. Hieronder kunt u diverse filmpjes bekijken over de locaties, de organisatie en een vervulling van een hele bijzondere wens.

Concerttour Domus Magnus - 'Ik vergeet je niet'

Tijdens de Poëzieweek, van 31 januari tot en met 6 februari 2019, heeft ‘Het is overal – poëzie op muziek’ samen met Domus Magnus een concerttour op acht woonzorglocaties van Domus Magnus georganiseerd. Het voor de Poëzieweek geschreven nummer en de videoclip ‘Ik vergeet je niet’, gebaseerd op de ziekte dementie, gaan hiermee in première. Domus Magnus vraagt op deze manier in samenwerking met Minke Maat en Fanuel Coenraad aandacht voor dementie en onderzoek daarnaar. De opbrengst gaat naar Alzheimer Nederland.
Voor de Poëzieweek is het nieuwe nummer ‘Ik vergeet je niet’ geschreven. 

 

Het Hendrickszhuys

Het welzijnsteam van Het Hendrickszhuys in Amsterdam zorgt er elke dag weer voor dat de bewoners hun dag met leuke en passende activiteiten kunnen vullen.

Villa Molenenk in Deventer

Een wel hele bijzondere wens van een bewoonster is in vervulling gegaan.

Slingerbosch in Huizen

Een mooie ketting, hakken, lippenstift. Mevrouw vond het heerlijk om zichzelf op te doffen. De locatiefilm van Slingerbosch laat zien dat mevrouw, dankzij de hulp van de verzorgenden, er nog steeds pico bello uitziet!

Koetshuys Erica in Hilversum

Als u gaat verhuizen is het fijn om uw eigen dierbare spullen mee te nemen. De locatiefilm van Koetshuys Erica laat zien hoe u kunt wonen in een sfeervol appartement met uw eigen interieur.

 

Landgoed Klein Engelenburg in Brummen

In de parktuin van het landgoed zijn prachtige wandelpaden en zitjes aangelegd. Bewoners kunnen hier genieten van een wandeling in de natuur. 

 

 

De Sterreschans in Nijmegen

In een rustige Nijmeegse villawijk staat De Sterreschans. Er bevinden zich 44 grote woonzorgappartementen. Deze appartementen zijn zeer geschikt voor echtparen. Daarnaast is er een zonnige binnentuin met wandelpaden langs een grote vijver.

 

 

De Magistraat in Rotterdam

De heer van der Klift vertelt over graag over zijn passie voor muziek en de concerten op locatie De Magistraat.
 

Huis ter Weegen in Warnsveld

Tussen kastelen en buitenplaatsen ligt locatie Huis ter Weegen. Een prachtige locatie om te wandelen.
 

De Uylenburgh in Amsterdam

Bewoonster mevrouw de Smedt gaat nog regelmatig een kopje koffie drinken op één van de prachtige grachten rondom De Uylenburgh.
 

Benvenuta in Hilversum

Sinds twee jaar leeft mevrouw Kohnstamm in de huiselijke sfeer van Benvenuta. Elke zondag gaat zij met haar dochter naar het klassieke concert. Samen zijn en samen genieten van het moment, daar draait het om.

Hildebrand in Haarlem

Tegenover stadspark de Haarlemmerhout staat woonzorglocatie Hildebrand. De bewoners wandelen graag in de groene oase in Haarlem. Hond Sammie gaat dan natuurlijk mee!

De Ondernemersprijs 

Op donderdag 24 maart 2016 heeft (voormalig) directeur Erwin Miedema met Domus Magnus de Haarlemse Ondernemers Prijs 2016 gewonnen. Bij de derde editie van deze wedstrijd heeft de onafhankelijke jury Domus Magnus als winnaar gekozen uit drie finalisten.
 

'Hou je nog van mij?' in samenwerking met Alzheimer Nederland

Domus Magnus was hoofdsponsor van het nummer 'Hou je nog van mij?' van Guus Bok. Dit nummer is in samenwerking met Alzheimer Nederland gemaakt en alle opbrengsten gaan direct naar dit goede doel.