Films

Graag geven we u een nog beter beeld van Domus Magnus. Hieronder kunt u diverse filmpjes bekijken over de locaties, de organisatie en mooie projecten zoals het Levensboek.

Landgoed Klein Engelenburg in Brummen

In de parktuin van het landgoed zijn prachtige wandelpaden en zitjes aangelegd. Bewoners kunnen hier genieten van een wandeling in de natuur. 

De Sterreschans in Nijmegen

In een rustige Nijmeegse villawijk staat de Sterreschans. Er bevinden zich 44 grote woonzorgappartementen. Deze appartementen zijn zeer geschikt voor echtparen. Daarnaast is er een zonnige binnentuin met wandelpaden langs een grote vijver.

De Magistraat in Rotterdam

De heer van der Klift vertelt over graag over zijn passie voor muziek en de concerten op locatie De Magistraat.

Huis ter Weegen in Warnsveld

Tussen kastelen en buitenplaatsen ligt locatie Huis ter Weegen. Een prachtige locatie om te wandelen.

De Uylenburgh in Amsterdam

Bewoonster mevrouw de Smedt gaat nog regelmatig een kopje koffie drinken op één van de prachtige grachten rondom De Uylenburgh.

Huis Welgelegen in Warnsveld

Aan de rand van de oude dorpskern van Warnsveld ligt Huis Welgelegen. De Engelse Landschapstuin is (rolstoel)toegankelijk gemaakt voor bewoners en bezoekers.

Het Levensboek

Het Levensboek is een cadeau van Domus Magnus aan onze bewoners. Zij kunnen hier hun prachtige verhalen in opschrijven met behulp van onze medewerkers. Wij zijn erg trots op het resultaat!

De Ondernemersprijs 

Op donderdag 24 maart 2016 heeft (voormalig) directeur Erwin Miedema met Domus Magnus de Haarlemse Ondernemers Prijs 2016 gewonnen. Bij de derde editie van deze wedstrijd heeft de onafhankelijke jury Domus Magnus als winnaar gekozen uit drie finalisten.

'Hou je nog van mij?' in samenwerking met Alzheimer Nederland

Domus Magnus was hoofdsponsor van het nummer 'Hou je nog van mij?' van Guus Bok. Dit nummer is in samenwerking met Alzheimer Nederland gemaakt en alle opbrengsten gaan direct naar dit goede doel.