Luxe ouderenzorg op maat

Zorgvilla De Boschstede in 's-Hertogenbosch

Bent u op zoek naar een exclusieve zorgvilla in 's-Hertogenbosch voor uzelf of een dierbare? Maak kennis met woonzorglocatie De Boschstede, gelegen in het centrum van 's-Hertogenbosch. Hier woont u in uw eigen appartement met de zekerheid van 24-uurszorg en veel persoonlijke aandacht voor uw welzijn.

De Boschstede is een particulier verzorgingshuis van Domus Magnus, gevestigd in een bijzonder rijksmonument, namelijk de oude polikliniek van het Groot Ziekengasthuis. Hier kunnen ouderen in een eigen appartement zelfstandig wonen met de zorg die zij verdienen. De zorg is 24 uur per dag aanwezig. Wij bieden een uitgebreide dienstverlening met daarin onder meer de wasservice, maaltijdvoorziening door een (chef-)kok, een eigen behandelteam en een uitgebreid welzijnsprogramma. De zorg wordt geleverd met eigen personeel. Ook voor tijdelijke zorg kunt u terecht in het zorghotel.

Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie die intensieve particuliere ouderenzorg biedt op kleinschalige locaties. Hier leest u meer over ons unieke woonzorgconcept
Wilt u persoonlijk kennis met ons maken? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een gratis brochure of rondleiding aan. U bent van harte welkom!