Luxe woonzorg op maat

Persoonlijke en kleinschalige ouderenzorg in Nijmegen

Bent u op zoek naar een kleinschalige zorgvilla in Nijmegen voor uzelf of uw ouder(s)? Maak kennis met De Sterreschans. In dit voormalige schippersinternaat zijn 43 ruime en sfeervolle appartementen gerealiseerd waar u prettig kunt wonen in een groene omgeving met 24-uurszorg.

De Sterreschans is een particulier verzorgingshuis van Domus Magnus. Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie die intensieve particuliere ouderenzorg biedt op kleinschalige locaties. Ouderen wonen zelfstandig in een appartement inclusief de aanwezigheid van 24-uurszorg, een eigen behandelteam en dienstverlening zoals de wasservice, maaltijdvoorziening door een chef-kok en een welzijnsprogramma op alle locaties. De zorg wordt geleverd met eigen personeel. Ook voor tijdelijke zorg, bijvoorbeeld voor herstel na een operatie, kunt u bij De Sterreschans terecht.

Wilt u persoonlijk kennis met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een gratis brochure of rondleiding aan. U bent van harte welkom!