Luxe woonzorg op maat

Particuliere ouderenzorg in Brabant

Bent u op zoek naar een kleinschalige zorgvilla of zorgresidentie in Brabant voor uzelf of uw ouder(s)? Maak kennis met Domus Magnus en haar woonzorglocatie De Boschstede in 's-Hertogenbosch. Prettig wonen in uw eigen appartement met de zekerheid van professionele 24-uurszorg. Met veel aandacht voor uw welzijn en persoonlijke wensen. Dat is waar wij voor staan. 

In Brabant vindt u ons op de volgende locatie:

Wonen met zorg in Brabant

Domus Magnus biedt meer dan exclusieve zorgappartementen met een fantastische ligging. Het is een nieuw thuis. Daar zorgen wij voor. U kunt uw woonruimte naar eigen wens inrichten en ook uw huisdier is van harte welkom. De privacy van uw eigen appartement wisselt u af met gezellige sociale contacten in het restaurant, de recreatieruimtes, tuin of bibliotheek.

Zorg: 24 uur per dag

Ons professionele team van verpleegkundigen en verzorgenden biedt deskundige, maar bovenal menselijke (dementie)zorg. Alles persoonlijk en op maat en 24 uur per dag beschikbaar. Met deze particuliere ouderenzorg bieden we een alternatief voor de reguliere verzorgingshuiszorg en (intensieve) thuiszorg in Brabant. Lees hier meer over onze visie op zorg.

Leven zoals u dat gewend bent

Wij proberen van ons huis uw thuis te maken en echt iets toe te voegen aan de dagelijkse kwaliteit van uw leven. Dat merkt u niet alleen aan de persoonlijke aandacht voor u als bewoner van De Boschstede, maar ook aan de zorg die onze professionele (chef-)kok aan de maaltijden besteedt. Geserveerd in de gemeenschappelijke dinerzaal of in uw eigen appartement, als u dat prettiger vindt.

We organiseren met regelmaat leuke uitjes en recreatieve activiteiten, zowel in een groep als individueel. Een mooi voorbeeld is het (veelal klassieke) huiskamerconcert waarvan u elke week kunt genieten. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zoveel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Het welzijn van de bewoners is namelijk minstens zo belangrijk als een mooie woonomgeving en de dagelijkse zorg. Daarom bieden de welzijnsmedewerkers dagelijks passende activiteiten aan zoals beweegactiviteiten, themaweken, lezingen, (creatieve) workshops en uitjes.

Wilt u persoonlijk kennis met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een brochure of rondleiding aan. U bent van harte welkom bij De Boschstede in Brabant!