Luxe woonzorg op maat

Ontzorgd wonen in hartje Amsterdam

Bent u op zoek naar een kleinschalige zorgvilla in Amsterdam voor uzelf of uw ouder(s)? Maak kennis met Domus Magnus en haar locaties in hartje Amsterdam. Aan de Herengracht ligt Het Hendrickszhuys en aan de Lauriergracht De Uylenburgh. Hier woont u in uw eigen appartement met de zekerheid van 24-uurszorg.

Het Hendrickszhuys en De Uylenburgh zijn woonzorglocaties van Domus Magnus. Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie die intensieve particuliere ouderenzorg biedt op kleinschalige locaties. Ouderen wonen zelfstandig in een appartement inclusief de aanwezigheid van 24-uurszorg, een eigen behandelteam en dienstverlening zoals de wasservice, maaltijdvoorziening door een chef-kok en een welzijnsprogramma op alle locaties. De zorg wordt geleverd met eigen personeel. Ook voor een tijdelijk verblijf, bijvoorbeeld voor herstel na een operatie, kunt u bij ons terecht.

Wilt u persoonlijk kennis met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een gratis brochure of rondleiding aan. U bent van harte welkom!