Wonen met zorg in Amsterdam


Wij zijn een landelijke woonzorgorganisatie met twee locaties in Amsterdam. Vindt u het belangrijk dat alle benodigde zorg binnen handbereik is? Bent u op zoek naar een sfeervol appartement in een monumentaal pand? Hier kunt u op rekenen bij een van onze locaties. Wij hebben aandacht voor de grote én kleine dingen die het leven de moeite waard maken. Volledig ingericht op een goed verzorgd en waardevol leven.

Wonen
Twee van onze woonzorglocaties bevinden zich in Amsterdam. Op deze locaties bieden wij een volledig pakket van zorg, wonen en dienstverlening aan. Alles op maat, tot en met de laatste levensfase. Op deze manier zijn wij een alternatief voor de reguliere verzorgings- en verpleeghuiszorg, dan wel de (intensieve) thuiszorg.

Zorg
Een professioneel team van verpleegkundigen en verzorgen staat voor u klaar. Wij bieden onder andere persoonlijke verzorging, verpleging en nachtzorg. Dat wil zeggen 24-uurs zorg, 7 dagen per week. Samen met u stellen we een zorgleefplan op, waar we uw wensen graag in opnemen. Ook als uw zorgbehoefte verandert, bijvoorbeeld wanneer u tijdelijk extra zorg nodig heeft, groeit het zorgaanbod mee. Wij kunnen u ervan verzekeren dat u onder vrijwel alle omstandigheden in uw eigen appartement kunt blijven wonen.

Leven
Bij onze locaties vinden we het belangrijk dat de grote én kleine dingen het leven de moeite waard maken. Daarom organiseren we bij onze locaties in Amsterdam met regelmaat activiteiten als kunstworkshops, lezingen en huiskamerconcerten, vaak onder het genot van een hapje en drankje. Familieleden en vrienden zijn daarbij ook van harte welkom. Wij streven er naar onze activiteiten zo veel mogelijk af te stemmen op de wensen en behoeften van onze bewoners.

Woonzorglocatie De Uylenburgh
In het hartje van de Amsterdamse Jordaan ligt De Uylenburgh, een verzameling van zes aaneengesloten grachtenpanden aan de rustige Lauriergracht. Achter de panden ligt een schitterende binnentuin van ruim 600 m2 op het zuiden – minstens zo’n mooi uitzicht als dat op de gracht, waar ‘s zomers vele bootjes voorbijvaren. www.domusmagnus.com/uylenburgh

 

Woonzorglocatie Het Hendrickszhuys
Aan de Amsterdamse Herengracht beschikt Het Hendrickszhuys over 28 luxe woonzorgappartementen,in het schitterende 17e-eeuwse herenhuis op de nummers 410-412. Een prachtige sfeervolle locatie in hartje centrum. www.domusmagnus.com/hendrickszhuys