Luxe woonzorg op maat

Ouderenzorg in hartje Amsterdam

Bent u op zoek naar een sfeervolle zorgvilla in het centrum van Amsterdam voor uzelf of een dierbare? Maak kennis met Domus Magnus en haar ouderenzorglocaties in hartje Amsterdam. Aan de Herengracht ligt Het Hendrickszhuys en aan de Lauriergracht De Uylenburgh. Hier woont u in uw eigen appartement met de zekerheid van professionele zorg.

Het Hendrickszhuys en De Uylenburgh zijn woonzorglocaties van Domus Magnus. Domus Magnus is een landelijke woonzorgorganisatie die intensieve particuliere ouderenzorg biedt op kleinschalige locaties. Ouderen wonen zelfstandig in een eigen appartement inclusief de aanwezigheid van 24-uurszorg, een eigen behandelteam en dienstverlening zoals de wasservice, maaltijdvoorziening door een (chef-)kok en een welzijnsprogramma op alle locaties. De zorg wordt geleverd met eigen personeel. Ook voor een tijdelijk verblijf, bijvoorbeeld voor herstel na een operatie, kunt u bij ons terecht in het zorghotel. Hier leest u meer over ons unieke woonzorgconcept.

Wilt u persoonlijk kennis met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een gratis brochure of rondleiding aan. U bent van harte welkom!