Zomerse barbecue bij Villa Molenenk

Zomerse barbecue bij Villa Molenenk

/Blogs

Met het mooie weer genieten we van de prachtige tuin, de bomen, de geuren en kleuren. Het is buiten heerlijk vertoeven. Natuurlijk hoort daar ook een gezellige barbecue bij.

De eerste zomerbarbecue op Villa Molenenk  was een feit. Door het prachtige weer, de grote opkomst van familie en bewoners was het een groot succes. Alle medewerkers deden hun best om alles op rolletjes te laten verlopen, prachtig gedekte tafels, bloemen en voldoende parasols. Het hele terras werd in zijn geheel in gebruik genomen. Koks Gerard en Roy hebben een heerlijk buffet gevuld en een heel breed assortiment aan vlees en vegetarische gerechten op de barbecue bereid.

Wens
Het dessert werd verzorgd in het kader van een wens van een echtpaar. Dit echtpaar heeft een uitgesproken voorkeur voor ijs. Speciaal voor hen kwam er een nostalgisch Italiaanse ijs-busje het terrein op rijden. De ijscoman had een ruime keuze uit diverse soorten ijs en sorbet ijs, allemaal ambachtelijk zelf gemaakt. Het betreffende echtpaar kreeg een speciale ijscoupe, maar de hoorntjes en bakjes voor de andere bewoners vonden ook gretig aftrek.

Sunshine Soldiers
De muzikale omlijsting werd verzorgd door de bij Domus Magnus bekende Sunshine Soldiers. Zij gingen van tafel naar tafel om op humoristische en nostalgische wijze de interactie met de bewoners aan te gaan. Dit werd door iedereen hogelijk gewaardeerd en leverde mooie, leuke en soms hilarische momenten op.

Namens Judith Röttjers, coördinator Welzijn Villa Molenenk in Deventer

Ga terug naar het overzicht