Zaterdag 12 oktober tweede open dag Het Sint Jozefpaviljoen

Zaterdag 12 oktober tweede open dag Het Sint Jozefpaviljoen

/Nieuws

Zaterdag 12 oktober opent Het Sint Jozefpaviljoen voor de tweede keer tijdelijk haar deuren voor geïnteresseerden. Zij worden deze dag tussen 11:00 en 16:00 uur rondgeleid door het pand dat nog wordt verbouwd, en kunnen zich ter plekke inschrijven op een appartement naar keuze.

In het voormalig rooms-katholiek ziekenhuis en weeshuis Het Sint Jozefpaviljoen verwezenlijkt Domus Magnus 34 luxe woonzorgappartementen. Naar verwachting begroet dit erkend gemeentelijk monumentale pand aan de Graaf Florisweg 77 haar eerste bewoners in december 2019. De appartementen hebben allemaal een eigen kitchenette en een badkamer met ingebouwde infraroodpanelen die zorgen voor aangename warmte na het douchen.

Gasloos pand

Ter verduurzaming is het gebouw geheel gasloos gemaakt door de plaatsing van twee centrale warmtepompen, die worden gevoed door een netwerk van bodembronnen van 150 meter diep. De warmtepompen zorgen voor warm tapwater, verwarming in de winter en verkoeling in de zomer.

Aanmelden open dag

Bent u geïnteresseerd en wilt u ook een kijkje komen nemen op onze nieuwe woonzorglocatie? Dan kunt u zich aanmelden via het formulier links op deze pagina of via deze site. Let wel: de locatie zit nog in de verbouwende fase en is hierdoor voor minder validen helaas niet goed begaanbaar. 

Open dag Het Sint Jozefpaviljoen

Ga terug naar het overzicht