Wens in vervulling: uitstapje naar boerderij 't Geertje

Wens in vervulling: uitstapje naar boerderij 't Geertje

/Blogs

Bij woonzorglocatie De Magistraat is er een bijzondere wens van een bewoner in vervulling gegaan. Een dame van 90 jaar wilde graag nog eens naar een boerderij.

Fles geven
Mevrouw J. is samen met een aantal zorgmedewerkers naar boerderij 't Geertje in Zoeterwoude geweest. Het was een mooie dag waarbij ze vele dieren hebben ontmoet. De dieren waren erg nieuwsgierig en toegankelijk. Mevrouw kon ze met een gerust hart aaien en ze mocht zelf een geitje de fles geven. Naast geiten waren er koeien en kippen die vrij rond wandelden. Daarnaast liepen er veel kuikentjes rond. Ook de varkens werden niet onopgemerkt. Een dikke mama varken, die net bevallen was, werd ontdekt met veel kleine schattige rose biggetjes.

Goud
Na het bezoek aan de boerderij werd er heerlijk geluncht. En als afsluiting gingen zij naar de biologische winkel. Een dag met een gouden randje!

Wensen
Alle bewoners van woonzorgorganisatie Domus Magnus vullen ieder jaar met kerst een wenskaart in. Bijzondere maar ook bescheiden wensen gaan het jaar erop maandelijks in vervulling. Ook het bewust ophalen van plezierige herinneringen aan vroeger met themadagen is voor de bewoners vaak een prettige en waardevolle activiteit. Je bent tenslotte nooit te oud om te wensen!

Names Anja de Man, activiteitenbegeleider De Magistraat in Rotterdam.

Ga terug naar het overzicht