Wens in vervulling: op bezoek bij familie

Wens in vervulling: op bezoek bij familie

/Blogs

Eens per maand wordt er een bewoner eens flink in het zonnetje gezet, door een wens in vervulling te laten gaan. Dit keer gingen we van Nijmegen richting Amsterdam voor een familiebezoek!

Onlangs is er een wens van een bewoner, woonachtig op De Sterreschans, in vervulling gegaan. De bewoners van De Sterreschans mogen elk jaar met kerst een wenskaart invullen, vervolgens worden er elke maand bijzondere wensen vervuld. In de maand september stond de Domus Magnus-auto voor de deur, dus gingen we op pad.

Nijmegen - Amsterdam
De bewoner had als wens om zijn dochter te bezoeken in Amsterdam. In Amsterdam aangekomen werden we warm ontvangen. De heer was blij zijn dochter te zien en genoot dan ook met volle teugen. 'Wie had dat gedacht, dat ik op mijn leeftijd hier nog eens zou komen', aldus de heer. De dag werd afgesloten in een pannenkoek-restaurant 'De Duivelsberg' in Berg en Dal. De heer: 'Een heerlijke pannenkoek met appel, rozijnen en vanille, mmmmm, dat is genieten'. Voldaan gingen we vervolgens met de auto weer terug richting De Sterreschans in Nijmegen.

Waardering
Vandaag sprak de bewoner me aan: 'Wat hebben we toch een fijne dag gehad, het was een heerlijke rit met de Domus Magnus auto, het was ontzettend genieten'. Dat zijn mooie woorden om terug te horen van de bewoner.

Daniëlle Beckers
Hoofd Welzijn | De Sterreschans in Nijmegen

Ga terug naar het overzicht