Wellness-dag voor bewoners van Koetshuys Erica

Wellness-dag voor bewoners van Koetshuys Erica

/Blogs

Half oktober hebben de bewoners van Koetshuys Erica in Hilversum genoten van een heerlijk ontspannende wellness-dag. Het was op en top relaxen en dat gewoon in eigen huiskamer! Vooral nu het buiten kouder wordt, was dit een hele gezellige en warme besteding van een mooie oktoberdag.

Massage-menu
Maar liefst vier masseuses waren aanwezig om alle bewoners een uitgebreide massage te geven. Er stonden vier verschillende behandelingen op het menu, waar iedereen uit kon kiezen. Een voetreflexmassage, een handmassage, een gezichtsbehandeling en een massage van de nek en schouders behoorden allemaal tot de mogelijkheden. Het is zo mooi om te merken dat iedereen, op eigen wijze, écht kan genieten van de rustige sfeer, persoonlijke aandacht en aanraking die een massage met zich meebrengt.

In de watten gelegd
We zagen veel ontspannen en ook veel lachende gezichten! Sommige bewoners vonden het fijn om tijdens de wellness-behandeling de ogen te sluiten en zich in alle rust aan de massage over te geven. Anderen namen de gelegenheid te baat om grapjes en een gezellig praatje te maken. De oudste bewoonster genoot zichtbaar van de massage en werd er blij en vrolijk van. “Nou, dat doen we nog eens een keer, he?” zei ze stralend. Onze nieuwste bewoonster was blij verrast door deze dag: “Ik voel me helemaal in de watten gelegd, het is geweldig.”

Toen de massagebehandelingen klaar waren, heerste er een hele relaxte en ‘zen’ sfeer in Koetshuys Erica. Tot besluit serveerde de kok een lekker vers gemaakte smoothie, waarmee iedereen nog even kon nagenieten van deze heerlijke wellness-dag.

Ga terug naar het overzicht