Villa Molenenk ontvangt haar eerste bewoners

Villa Molenenk ontvangt haar eerste bewoners

/Blogs

Domus Magnus opende op vrijdag 15 september haar deuren van de nieuwe woonzorglocatie Villa Molenenk. De luxe villa is getransformeerd tot een prachtige woonplek voor ouderen. De locatie is in klassieke stijl gebouwd en staat op de plek van de oude Villa Molenenk - een bekende facade in Deventer.

Wonen
In de week voor de opening van Villa Molenenk werd er nog hard gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor ontvangst van de eerste bewoners. Uniformen werden bezorgd, de wasmachines geïnstalleerd en ondertussen werden de laatste lampen aan het plafond geschroefd. De villa beschikt over 32 sfeervolle woonzorgappartementen waarvan er 4 zijn ingericht voor tijdelijk verblijf. De grote appartementen zijn ook zeer geschikt voor echtparen. Binnen deze locatie komen zowel ouderen met een zorgvraag op lichamelijk als cognitief gebied wonen.

Welzijn
De persoonlijke 24/7 aanwezige zorg wordt op maat geleverd, de maaltijden worden vers bereid en de welzijnsactiviteiten zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners. Iedere week is er een intiem huiskamerconcert met getalenteerde musici. Daarnaast mogen de bewoners ieder jaar met kerst een wenskaart invullen. Bijzondere maar ook bescheiden wensen gaan het jaar erop maandelijks in vervulling.

Open dag
Afgelopen zaterdag heeft de locatie tijdens de derde open dag ongeveer 150 belangstellenden mogen ontvangen. Heeft u de open dag gemist en bent u geïnteresseerd in het wonen bij Villa Molenenk? Dan bent u op een ander moment van harte welkom. U kunt contact met Domus Magnus opnemen via info@domusmagnus.com of 085-0654910.

Ga terug naar het overzicht