Villa Molenenk feestelijk geopend!

Villa Molenenk feestelijk geopend!

/Nieuws

Afgelopen vrijdag werd in Deventer, tezamen met zo’n 80 genodigden, op feestelijke wijze de woonzorglocatie Villa Molenenk geopend. Villa Molenenk, de dertiende en eerste nieuwbouwlocatie van Domus Magnus, ontving half september haar eerste bewoners.

Officiële opening
De witte villa stond er tijdens de officiële opening, met de schitterende herfstachtige contouren van het weer, prachtig bij. Onder het genot van een glas champagne konden de gasten luisteren naar de toespraken van de locatiemanager Berto ten Brinke en de algemeen directeur van Domus Magnus Huub Deterd. "Iedere locatie is weer anders onder meer door de verrassend hoge opkomst tijdens de open dagen voelden we ons bijzonder welkom in Deventer”, aldus de algemeen directeur.

Speciaal bezoek
Voor deze speciale gelegenheid nam ook wethouder Kolkman van de gemeente Deventer het woord. Hij gaf een krachtige en mooie speech volgens de aanwezige gasten. "Villa Molenenk is een thuis voor ouderen en een prachtige aanvulling op de woonzorgvoorzieningen die Deventer rijk is", aldus de wethouder. De eerste bewoner van de villa voegde daar nog aan toe dat hij met zijn vrouw de organisatie al zeven jaar volgde. Uiteindelijk koos hij voor Deventer vanwege het groene uitzicht, de landelijke uitstraling en omdat het in een stedelijk gebied ligt. De betreffende bewoner en wethouder Kolkman knipten samen onder het toeziend oog van de locatiemanager, de directeur en alle genodigden, het blauwe lint door waarna dit heugelijke feit met een hapje en drankje gezamenlijk werd gevierd in de sfeervolle woonkamer.

Muzikale omlijsting
De middag werd muzikaal omlijst door Papillon en Fee Boddeke. De twee jonge muzikanten gaven een concert waar iedereen van onder de indruk was. De zoon, 18 jaar op viool, en de dochter, van pas 12, speelden indrukwekkend op piano. De vader van het stel speelde op zijn piano vooral klassiek maar verraste het publiek op het eind ook met een paar vrolijke noten.

 

Ga terug naar het overzicht