Vierde jaar op rij goud voor alle locaties van Domus Magnus

Vierde jaar op rij goud voor alle locaties van Domus Magnus

/Nieuws

Domus Magnus heeft voor het vierde opeenvolgende jaar het Gouden PREZO Keurmerk behaald!

Deze week hebben alle elf locaties van woonzorgorganisatie Domus Magnus het Gouden PREZO Keurmerk behaald. Het Gouden Keurmerk is het hoogste keurmerk dat behaald kan worden in de zorg. Uniek aan dit keurmerk is dat de tevredenheid van bewoners over de geleverde prestaties bepalend is voor het behalen van dit keurmerk.

Het onderzoeksteam was bijzonder onder de indruk van de mooie samenwerking en verbintenis tussen alle locaties, zeker door de landelijke spreiding. Ook werd de visie sterk ervaren binnen de hele organisatie. “Er heerst op de locaties een Domus Magnus gevoel waar ruimte is voor medewerkers om zelf initiatief te nemen”, aldus het onderzoeksteam.

Operationeel directeur Janneke Weelink: “Het Gouden Keurmerk is een prestatie om trots op te zijn. Het wordt uitgereikt aan organisaties die hard werken aan goede zorg en dienstverlening en daarnaast continu op zoek zijn naar mogelijke verbeteringen. Gezamenlijk hebben we met passie en vanuit het hart gewerkt om de kwaliteit op alle elf locaties op gelijkwaardig niveau te krijgen. Dat een jaar na de fusie, is een prestatie op zich”.

Ga terug naar het overzicht