Verbouwing bij locatie Slingerbosch: zes nieuwe appartementen en een grotere keuken

Verbouwing bij locatie Slingerbosch: zes nieuwe appartementen en een grotere keuken

/Nieuws

Woonzorglocatie Slingerbosch wordt momenteel onder handen genomen. Zestien appartementen telt de locatie in Huizen nu, maar al langere tijd lagen er bouwplannen om uit te breiden. Die plannen worden op dit moment uitgevoerd en we volgen het proces op de voet.

Uitbreiding appartementen en keuken

Slingerbosch krijgt er zes ruime woonzorgappartementen bij, waarvan twee tweepersoons, wat een totaal maakt van 22. De appartementen bevatten allen een eigen kitchenette en hebben uitzicht op de tuin. Naast deze appartementen, wordt ook de gemeenschappelijke keuken aangepast en wordt de serre van de eetkamer aangebouwdDe kook- en eetruimte is straks na de verbouwing 60m2 groter. 

Voortgang

Er worden staalconstructies gemaakt, de vloeren worden gestort en dakplaten krijgen een plekje. Er gebeurt veel, maar tot nu toe ondervinden de bewoners en werknemers weinig overlast van de verbouwing en zien zij iedere week weer progressieWel is er door al die regen en het af- en aanrijdende vrachtverkeer een modderpoel ontstaan rondom het huis, wat een uitdaging is voor het bouwbedrijf. Dit is opgelost door de plaatsing van rijplaten en uiteindelijk komt daar nieuw gras. De verbouwing is naar verwachting eind 2019/ begin 2020 gereed. Uiteraard wordt dit hoogtepunt gevierd met een openingsfeest in het nieuwe jaar.

Ga terug naar het overzicht