Valentijnsdag blijft niet onopgemerkt bij locatie Hildebrand

Valentijnsdag blijft niet onopgemerkt bij locatie Hildebrand

/Blogs

Een bosje bloemen, chocola, een diner of romantisch geschenk. Valentijn doet menig hart sneller kloppen. Speciaal voor deze romantische dag kregen de bewoners van Hildebrand dit jaar een bijzondere verrassing. Op dinsdag 14 februari is de woonzorglocatie omgetoverd in een waar liefdesfestijn.

Bruidsshow
In het kader van ‘Valentijnsdag’ is er dinsdagmiddag een grote bruidsmodeshow voor onze bewoners georganiseerd. De medewerkers haalden speciaal voor Valentijn hun eigen trouwjaponnen uit de kast. Het eerste model dat binnenkomt, de locatiemanager, geniet zelf ook van de aandacht. Ze draait nog eens een extra rondje voor het publiek. "Schitterend", is de welgemeende reactie. Een applaus voor het mannelijke model, dat tussen alle dames durft mee te lopen. De bewoners klappen en zijn onder de indruk.

Samen zijn
Elk moment van deze liefdevolle dag was tot in de puntjes geregeld. Een dag om nooit te vergeten met slingers, hartjes, ballonnen en verse bloemen. Na het officiële moment van het aansnijden van de taart was er een feestelijke bubbel om te proosten op dit gezellig samenzijn. Lekker bijkletsen, meezingen en sommige bewoners waagden zelfs een dansje onder het genot van de prachtige muziek.

                                 

Ga terug naar het overzicht