Open dag woonzorglocatie De Boschstede

Open dag woonzorglocatie De Boschstede

/Blogs

Bent u belangstellend naar woonzorglocatie De Boschstede in 's-Hertogenbosch? Op zaterdag 12 mei van 11.00 tot 16.00 uur opent de locatie de deuren voor geïnteresseerden. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen hoe wij ouderenzorg op maat bieden.

Open dag
De locatie in de voormalige polikliniek van het Groot Ziekengasthuis is nog in verbouwing. De vorderingen gaan zeer voorspoedig waardoor bezoekers al een goede indruk kunnen krijgen van het eindresultaat. Tijdens deze open dag ziet u het schitterende gebouw en de gerenoveerde woonzorgappartementen. Bovendien kunt u zich inschrijven en als één van de eersten intekenen op het appartement van uw voorkeur. De ruime appartementen zijn zeer geschikt voor echtparen. Aanmelden voor de open dag stellen wij op prijs via het aanmeldformulier.


Wonen, zorg, leven
Door de 24/7 aanwezige zorg en huiselijkheid van het historische pand leent de locatie zich bij uitstek ook voor mensen met dementie. De persoonlijke zorg wordt op maat geleverd, de maaltijden worden vers bereid en de welzijnsactiviteiten zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners.


Omgeving
Door het vertrek van het ziekenhuis is er op het terrein, waar De Boschstede gelegen is, ruimte gekomen voor een combinatie van nieuwbouw en monumentale panden om in te wonen, werken en winkelen. Het Gasthuiskwartier is ruim opzet met veel groen. De wijk is autoluw en grenst aan de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Oud en nieuw, winkelen en wonen, musea en restaurants komen hier op historische grond samen.

Werken bij Domus Magnus
Op onze woonzorglocaties bieden we de bewoners nét dat beetje extra. Samen een krant lezen, een wandelingetje door de tuin, een kopje koffie drinken. Ben jij benieuwd hoe het werken bij Domus Magnus is? Tijdens de open dag op zaterdag 12 mei is er een medewerker van de afdeling Werving & Selectie aanwezig die u graag te woord staat.


Kunt u niet komen tijdens de open dag? Dan bent u altijd op een ander moment van harte welkom. U kunt contact met ons opnemen via info@domusmagnus.com of 085-0645910.

Locatie De Boschstede
Nieuwstraat 32
5211 NL 's-Hertogenbosch

Ga terug naar het overzicht