Terugblik themaweek Zomer

Terugblik themaweek Zomer

/Blogs

De zon laat zich al een paar dagen niet meer zien... Maar een week geleden hadden we nog prachtig weer. Aan ijsjes, frisse drankjes, zon en veel gezelligheid ontbrak het toen niet bij locatie Hildebrand.

Ijsjes
Iedere dag werden de bewoners getrakteerd op een waterijsje en voldoende limonade of water met vers fruit. Maar ook smoothies mochten niet ontbreken. De bewoners genoten er tijdens de warme dagen zichtbaar van. Op een middag hebben we zelfs een nostalgische ijskar uitgenodigd. De ijscoman trakteerde de bewoners op een paar bolletjes roomijs naar keuze.

 

Zomerfeest
Ons jaarlijkse zomerfeest werd ook dit jaar weer gevierd. De huiskamers werden in zomerse sferen omgetoverd, versierd met tropische vogels, gekleurde ballonnen, slingers en zelfgemaakte bloemen. Er werden heerlijke hapjes geserveerd, cocktails geshaked en uiteraard gedanst. Een aantal bewoners lieten hun voeten verwennen in een voetenbadje. Mevrouw A vond dit heerlijk. Mevrouw: ''Ik voel me net een prinses''. 
 

Op het terras bij Nurks en La Place
Tijdens de warme dagen zijn we uiteraard diverse keren naar het terras geweest om samen te genieten van het mooie weer en fijne gesprekken. Een meneer had als wens nog eens een Spaanse koffie met tia maria te drinken. Deze wens hebben we in vervulling gebracht. Ook de terrasmiddag waabij we pannenkoeken gingen eten viel goed in de smaak. De pannenkoek met appel, kaneel en stroop bleek favoriet. Wat hebben we genoten van elkaar en het mooie weer!

 

Namens Sanne en Angela, activiteitenbegeleiders Hildebrand.

 

 

 

 

 

 

Ga terug naar het overzicht