Slingerbosch naar de Keukenhof

Slingerbosch naar de Keukenhof

/Blogs

Al weken van tevoren hadden we gepland om met de bewoners begin mei naar de keukenhof te gaan. Iedereen had er veel zin in!

Op 1 mei in de ochtend heeft Nelleke onze activiteitenbegeleidster contact gezocht met de Keukenhof en kreeg te horen dat we zeer welkom waren. Om 13.30 uur vertrokken we uit Huizen met de rode kruis bus en twee auto's. De heenreis verliep voorspoedig en 3 kwartier later waren we er al. Op het eerst oog zag het er erg druk uit, maar toen we binnen waren viel dat best wel mee. Ook het weer deed zijn best, het bleef droog en het was niet koud. Toen kon het genieten beginnen. We hebben drie uur genoten van alle mooie tulpen en andere mooie voorjaarsbloemen die er in grote getalen waren. Tussendoor hebben we uitgerust onder het genot van thee en taart.

Na drie uur wandelen en kijken naar alle prachtige bloemen, was de koek een beetje op en zijn we weer naar huis gereden. Rond half zeven waren we weer thuis en konden we aanschuiven voor de warme maaltijd. Het was een geweldige dag voor jong en oud (de oudste 94 jaar en de jongste 13 jaar en die hadden elkaar ook gevonden). Mede dankzij de begeleiding was het een groot succes, alle bewoners kregen daardoor alle aandacht. Kortom zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar. Twee dagen later zei een van de bewoners "Wanneer gaan we weer?".

  

Ga terug naar het overzicht